Pintura de tancaments a Barcelona

Acabats en façanes i tancaments tipus Jansen o alumini, amb pintura especial.

Pintura de tancaments

En serveis de pintura de tancaments, Santiga Color ofereix a cada empresa professional, solucions aptes per a portes o finestres tipus Jansen o d’alumini, entre altres tipus de tancaments.

Cobrim façanes de xapa, minionda i grecada, reixes o columnes i tancaments exteriors, que precisen d’un tipus de pintura per la construcció apropiada per obtenir més resistència a l’ús o a l’intempèrie.

La pintura de tancaments que apliquem s’utilitza en serveis industrials, en rètols o façanes i en general, en portes, finestres o qualsevol mena d’obertura metal·litzada.

Tota classe de clients

Treballem per empreses constructores, manteniment de portes automàtiques o per a qualsevol classe de client que necessita una petita sèrie puntual de pintat industrial a Barcelona i Badalona.

Els lacats industrials de Santiga Color obtenen les màximes prestacions, amb resultats d’alta qualitat i pintura per a tancaments específics segons el tipus de material.

Experiència i equipament professional

Entre els mitjans tècnics que comptem per al treball de pintura de tancaments es troba la secció mixta de pintura industrial, que permet un procés continuat, robotitzat i automàtic, amb dues cabines, una per a pintura en pols i una altra per a pintura líquida.

El nostre departament d’investigació aconsegueix millorar els nostres processos, proveïdors i procediments de pintura de tancaments que podem efectuar. També comptem amb un departament de qualitat, que controla el procés, per garantir sempre els millors acabats, en el menor temps possible.

Pintura de tancament tipus Jansen

Els tancaments tipus Jansen segueixen un sistema de reconegut prestigi que es basa a oferir uns perfils d’acer inoxidable, amb superfície vidriada resistent al foc i amb elements de seguretat. Aquests tipus de tancaments requereixen una pintura concreta, que s’emmotlla a les característiques d’aquesta superfície. A Santiga Color aconseguim grans resultats, en una àmplia gamma de colors, que a més podràs personalitzar per adequar-los a l’estètica integral de l’edifici o a la teva identitat corporativa.

Pintura per a tancaments d’alumini

A la pintura de tancaments utilitzem emprimació per alumini de forma prèvia, perquè la pintura s’adhereixi millor i tingui uns acabats més resistents. Ens valem de l’última tecnologia en emprimació i esmaltat, perquè la pintura suporti tota classe de condicions.

Ja sigui per una pintura de tancaments, remateria variada, perfils, façanes, reixes o portes, si necessites un servei de pintat professional a Barcelona, compta amb Santiga Color i aconseguiràs el servei amb la millor relació entre qualitat i bon preu.

Oferim els nostres serveis de pintura de tancaments o qualsevol classe de lacat industrial a tota Barcelona. Pots contactar amb el nostre departament comercial a través del telèfon fix 93 729 48 84, escrivint un e-mail al compte administraciosantigacolor.com o a través del formulari online de contacte directe amb Santiga Color.

CONTACTAR AMB SANTIGA COLOR A BARCELONA