Pintura de tancaments a Santa Coloma de Gramanet

A Santiga en fem càrrec de la pintura dels tancaments exteriors del teu habitatge o negoci

Pintura de tancaments a Santa Coloma de Gramanet

Com especialistes en pintura de tancaments a Santa Coloma de Gramanet, a Santiga Color, t’oferim qualitat, professionalitat i els millors materials del sector. Realitzem, des de fa molts anys, el lacat i pintura de tota classe de tancaments exteriors, com façanes, baranes, reixes, cartells, portes, finestres i tota classe d’elements que ajuden a conservar la temperatura interior del teu habitatge o negoci. Si necessites que professionals experimentats es facin càrrec d’aquests treballs, resideixen al voltant de Santa Coloma de Gramanet, i encara no saps qui pot fer-ho, no miris més perquè tens davant de tu justament el que necessites: Santiga Color. Truca’ns per telèfon, envia’ns un correu electrònic o vine a veure’ns fins a les nostres instal·lacions i et facilitarem un pressupost a la teva mida i donarem resposta a totes les preguntes que vulguis fer-nos.

En què consisteix el nostre treball de pintura de tancaments?

El nostre servei de lacat i pintura de tancaments a Santa Coloma de Gramanet consisteix en el tractament, preparació, lacat i pintura de tota l’àrea exterior de l’edifici, habitatge o local en què resideixis. Per desenvolupar aquest treball és fonamental comptar amb les dues cabines de pintura líquida que tenim, així com amb les dues cabines de pintura en pols que també posseïm.

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ SOBRE PINTURA DE TANCAMENTS

En aquestes cabines és on desenvolupem el procés manual i robotitzat de pintura, que realment té lloc en el forn de polimerització (de 40 metres) que arriba a aconseguir temperatures de 300ºC. Les mesures de les nostres instal·lacions ens permeten escometre treballs tant per a grans superfícies com per altres més petites, ja que podem incloure aquí qualsevol classe d’article. El més comú és que treballem amb rètols i cartells corporatius, encara que també pintem mobles i mobiliari urbà si fos necessari.

Pressupost gratuït per a pintura de tancaments

Si desitges saber alguna cosa més sobre la nostra forma de treballar, la classe de pintura amb les quals treballem, el preu que té un servei concret o tens algun dubte sobre el procés i el temps d’execució, posa’t en contacte amb nosaltres ara mateix i et donarem totes aquestes dades i tots els que ens demanis. A Santiga Color volem que aconsegueix el treball de pintura industrial que necessites, amb les màximes garanties a un preu ajustat en relació amb la qualitat del servei.

FORN DE POLIMERITZACIÓ

Comptem amb un forn de polimerització de metres, que aconsegueix temperatures de fins a 300 graus. Aquí ens dediquen a la pintura de façanes, portes de garatge o aparadors, entre altres elements.

LACATS ESPECIALS

Realitzem lacats i tractaments especials en façanes per evitar la corrosió derivada de les inclemències meteorològiques i el vandalisme. Som especialistes en emprimacions especials de superfícies metàl·liques d’acer i ferro.