Pintura de panells sandwich

Solucions especials de pintura per a panells sandwich a Barcelona

A pintura de panells sandwich realitzem el pintat de planxes de compositre en qualsevol color prelacat, amb pintures d’alta resistència i durabilitat. Aquest tipus de servei està dissenyat per a cobrir les necessitats d’empreses, comunitats de veïns o particulars.

Podem realitzar la pintura de panells sandwich en qualsevol color que ens indiquis, sobre un pantone en concret o fins i tot fabricar el color a mida. D’aquesta manera, el treball serà completament personalitzat, amb la garantia d’acabats que Santiga Color, amb els seus anys d’experiència i cartera de clients pot garantir.

El treball de pintura de panells de composite es realitza sense unitats mínimes, de manera que pots encarregar-nos tota una façana de panells sandwich o bé, només un panell que ja s’ha deteriorat. És l’opció perfecta per restaurar façanes d’edificis que estan construïdes sobre aquesta base de components.

La millor opció per restaurar façanes de panells sandwich

Els panells sandwich són planxes de poliuretà injectat dissenyades per a tancaments o cobertes, tant industrialment com residencial, per a blocs d’habitatges o cases. La pintura de panells sandwich han de tenir una sèrie de característiques per mantenir l’alta resistència que caracteritza aquest tipus de material. Els panells sandwich destaquen per ser molt bons aïllants tèrmics.

La pintura de panells sandwich permet dissenyar façanes visuals, estètiques i sobretot, molt resistents. El nostre client pot ser tant particular com professional, en treballar sense unitats mínimes, encara que com és lògic, la majoria de clients provenen del sector de la construcció i de la reforma.

Si busques un servei de pintura de panells sandwich per a una estada, bloc o superfície, pots trucar-nos o escriure’ns. A Santiga Color som especialistes en pintura industrial a Barcelona.

A la pintura de panells sandwich, com també passa amb altres tipus de superfícies metàl·liques per exemple, ha de seguir una sèrie de pautes i components específics.

És molt important el revestiment superficial, per oferir protecció a la corrosió per les capes que es troben a sota. A la pintura de panells sandwich s’ha de prestar molta atenció a les propietats mecàniques, com impactes o plegats.

Nosaltres tenim un procés de pintat especial, perquè el pintat de panells sándwich cobreixi amb el grau més gran d’exigència del client, en espais exposats al fred, a la pluja o a la humitat.

Amplia oferta de solucions en pintura industrial

Panells composite, imatges corporatives, composicions publicitaries o comercials, façanes i mobiliari urbà… A més a més del pintat de panells sandwich, podem proporcionar-te una altra sèrie de serveis de pintura industrial. T’assessorem per trobar el servei de pintura que s’adapti millor als teus interessos.