Pintura industrial a Barcelona

Empresa auxiliar a Barcelona de pintura industrial, situada a Santa Perpètua de Mogoda

Benvingut a la web de Santiga Color. Som una empresa auxiliar de pintura industrial a Barcelona especialitzada des de fa més de tres dècades en treballs de lacat amb recobriments orgànics, tant en pintura líquida com en pols. Realitzem treballs sobre tot tipus de materials, en petites o grans sèries, amb un servei integral que inclou les tasques de pintat, manipulat, muntatge, embalatge i entrega.

A Santiga Color tenim el millor equip de professionals, preparats per donar resposta a tot tipus de serveis relacionats amb la pintura industrial. Pintem rètols i altres articles d'identitat corporativa, laquem elements constructius d'exterior o interior (reixes, columnes, façanes de xapa, planxes de panell sandvitx i composite...) i donem color al mobiliari urbà (fanals, senyals, jardineres ... ) o mobles metàl•lics d'oficina. En qualsevol color i sense comanda mínima.

Si necessites contractar els serveis d'una empresa de pintura industrial a Barcelona, truca'ns i demana pressupost sense compromís. Estudiarem les teves necessitats al detall, per oferir-te solucions eficaces, ràpides i econòmiques. Estem a disposició d'empreses i organismes públics, clients on en tots els casos, garantim els millors resultats, des del punt de vista estètic i des del funcional.

Pintat de mobiliari metàl•lic a Barcelona

Les nostres instal.lacions

Instal.lació en cadena

Secció de pintura mixta (líquid i pols) pel procés en continu, automàtic i robotitzat amb un forn de polimerització de 40 m. I una temperatura de treball de 50 a 300ºC. El gàlib és de 1900 x 1000 mm i la longitud màxima de la peça és de 7 metres. Disposem de dues cabines de pintura líquida i dos més de pintura en pols.

Instal.lació estàtica

Disposem d'una cabina per pols i una de líquid, amb forn de polimerització estàtic de 6000x1600x1900 mm. Ideal per petites sèries i treballs especials.

  • Departament de preparats especials, muntatges de complements i acabats.
  • Departament de qualitat, investigació i desenvolupament.
  • Dos magatzems de gran capacitat per la logística de materials i expedicions.