Pintura de perfils per a façanes a Sabadell

Comptem amb pintura especial de perfils, per a façanes d’edificis a Sabadell i a tota la comarca.

Pintura de perfils per a façanes a SabadellSi estàs buscant un especialista en pintura de perfils per a façanes a Sabadell, Badalona... que et proporcioni totes les garanties en durabilitat i qualitat del servei, consulta amb la nostra empresa especialitzada en pintura per a façanes a Barcelona. Som una de les empreses de referència en el sector, especialitzada des de fa més de tres dècades en el lacat amb recobriments orgànics, tant de pintura líquida com en pols.

La pintura de perfils per a façanes a Sabadell que apliquem, està destinada a tota classe d’edificis, des d’aquests petits detalls d’edificis moderns, fins a la rehabilitació d’un habitatge clàssic, amb perfileria detallada. Avaluant tota classe de servei que es necessita, ens ocupem d’utilitzar el recobriment més adequat.

Qualitat, durabilitat i servei

Si alguna cosa caracteritza al nostre servei de pintura de perfils per a façanes a Sabadell, és que tenim molt en compte les principals característiques que han de tenir aquest tipus de pintura. Les façanes dels edificis estan exposades al fred, a la humitat i als fenòmens meteorològics més adversos, que amb el pas del temps, acaben danyant la superfície. Per aquest motiu, per als treballs de pintura de perfils per a façanes s’utilitzen productes impermeables, amb més adherència i resistència.

Impermeables, amb més adherència i resistència

El principal component de la pintura de perfils per a façanes a Sabadell és la resina acrílica o vinílica, un material molt més resistent, apropiat a situacions d’humitat, fred o canvis bruscos de temperatura.

A Santiga Color no només oferim un servei de pintura de perfils per a façanes a Sabadell. També donem una resposta professional a tota classe de serveis de lacat industrial per a tota classe d’elements constructius, des de planells de composite o rètols, fins a mobiliari urbà o superfícies metàl·liques.

Mobiliari urbà, planells metàl·lics, façanes, planells composite...

Per a cada servei, tenint en compte la seva composició i situació, utilitzem la classe d’emprimació més adequada. Encara que som una empresa auxiliar de pintura industrial, abastem petites o grans sèries. Si necessites un servei puntual de pintura de perfils per a façanes a Sabadell en un treball de reparació o rehabilitació de petites sèries, també pots comptar amb els nostres serveis.

Si necessites reformar una façana amb perfils danyats, si busques un servei de pintura de façanes per a planells o perfileria, compta amb Santiga Color. Pots sol·licitar-nos un pressupost sense compromís. El nostre equip de professionals s’ocuparan de triar la pintura més adequada per a cada cas.

PRESSUPOST DE PINTURA DE PERFILS PER A FAÇANES