Pintura industrial a Badalona

A Santiga Color realitzem treballs professionals de pintura industrial a Badalona i voltants

Estàs intentant localitzar a professionals especialitzats en pintura industrial a Badalona? Les instal·lacions de la teva fàbrica està demanant una remodelació a crits? Vols renovar la pintura de sòls i parets de la teva indústria? La resposta a totes aquestes preguntes no es troben molt lluny, de fet la tens just davant. A Santiga Color realitzem treballs professionals i personalitzats de pintura industrial a Badalona, Barcelona, Rubí, Santa Coloma de Gramanet i Sant Cugat del Vallès, entre altres localitats. Truca’ns ara mateix i sol·licita informació sense compromís, et facilitarem un pressupost fet a la teva mida i, si ho acceptes, acudirem al teu centre de treball proveït de tots els equips el dia i hora que hàgim acordat.

En què consisteix el procés de pintat industrial?

Encara que estem segurs que ja ho sabràs, abans de res volem explicar-te bé en què consisteix exactament el servei de pintat industrial. Es tracta d’un procediment de pintura especial i diferent de la resta, ja que no es busca obtenir una estètica més agradable o bonica, sinó que la pintura és, realment, una forma de protegir les instal·lacions de les fàbriques dels agents externs als quals es veuen sotmesos. Ens estem referint a la corrosió, desgast o escantell de parets i sòls. Abans d’iniciar qualsevol mena de procediment amb la pintura és fonamental preparar la superfície, o cosa equivalent, hem de netejar bé les zones on pintarem i eliminar qualsevol partícula o resta de pintura antiga. Si no s’executa aquesta acció, el treball de pintura que es faci no servirà per pràcticament res, ja que acabarà deteriorant-se al cap de poc.

Una vegada que ja estan netes totes les superfícies és quan preparem la pintura que utilitzarem a cada zona o àrea. Per això, pot ser necessari que barregem dues o més pintures entre si (per aconseguir una textura determinada o un color concret). És molt important que sàpigues que som molt seriosos i responsables amb aquest assumpte, ja que les pintures industrials que utilitzem han de ser d’unes característiques concretes de durabilitat, impermeabilitat i resistència, depenent de la naturalesa física de la instal·lació en si mateixa. A Santiga Color t’oferim el millor servei de pintura industrial a Badalona que puguis imaginar.

Quina classe d’aplicacions de pintura industrial existeixen?

Com t’hem comentat, el servei de pintura industrial pot ser molt ampli, ja que es treballarà amb una classe de pintura o un altre depenent de les característiques de les teves instal·lacions. Algunes d’elles són les següents: pintures plàstiques, esmalts alts en greix, pintures elàstiques, pintures pètries, pintures al ciment, pintures a l’alumini o esmalts sintètics, entre moltes altres més.