Pintura de perfils per a façanes

Contracta amb Santiga Color la teva pintura de perfils per a façanes

L’aparença del teu edifici és molt important i el seu manteniment sol ser molt costós. A Santiga Color sabem que cada vegada s’aposta més pels perfils, ja que són individuals, fàcils de mantenir i instal·lar i a més a més són econòmics. Nosaltres et posem la pintura de perfils per a façanes.

Perquè contractar amb Santiga Color la teva pintura de perfils per a façanes?

Santiga Color és una de les empreses amb més reconeixement a Barcelona en el sector de la pintura industrial. Dins d’aquesta àrea, la pintura de perfils per a façanes és un dels nostres punts més forts, ja que la nostra experiència ens permet saber quina classe de material és millor i així garantir als nostres clients qualitat i eficàcia.

Normalment els perfils són de metall i segurament has pensat que pintar sobre ell no ha de ser fàcil, o que el seu color se n’anirà rapidament… No et preocupis, estàs en bones mans i sabrem utilitzar els nostres millors mitjans perquè la construcció en la qual desitges que apliquem la nostra pintura de perfils per a façanes es mostri moderna i atractiva. En els edificis, la bellesa també està a l’exterior. De fet, poden donar-te una lleugera idea del que podràs trobar-te en el seu interior.

A Santiga Color apliquem diferents pintures protectores i emprimacions perquè la pintura de perfils per a façanes es mantingui en el millor estat durant el major temps possible. A més, no t’exigim un mínim de comanda. Nosaltres ens adaptem a les teves necessitats.

Quina classe de pintura triem?

Una vegada aplicada l’emprimació sobre el material, valorem les classes de pintura de perfils per a façanes que podem utilitzar, les més utilitzades són: de làtex, d’oli o especialitzada. El primer aconsegueix un acabat perfecte en aquells colors mats o setinats, a més, en ser un material molt elàstic, s’adapta fàcilment als canvis. No obstant això, si busques que llueixi brillant, podem utilitzar una pintura en base d’oli, encara que aquí hem de valorar molt bé la ubicació. Doncs si ens trobem en una zona que sofreix canvis climàtics bruscs no és el més aconsellable.

Nosaltres t’ajudem

Alguns dels aspectes qee tenim en compte per seleccionar la pintura de perfils per a façanes són: la situació, ja no només per les condicions climàtiques, sinó també pel seu entorn. Intentem que l’harmonia sempre estigui present; el material seleccionat i la seva forma i mida. Com bé sabràs hi ha colors o combinacions d’aquests que aconsegueixen canviar les perspectives i ressaltar aquelles grans construccions, o pel contrari, simular més amplitud en les quals comptem amb menys dimensió.

Si necessites que t’assessorem, a Santiga Color disposem de tot un equip de professionals que poden oferir-te una gran ajuda per triar correctament la teva pintura de perfils per a façanes. Consulta’ns sense compromís!

CONSULTAR PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS