Pintura de façanes lleugeres

Proporcionem pintura especial per a façanes lleugeres i altres tipus de recobriments.

A Santiga Color oferim solucions professionals en pintura de façanes lleugeres o en general, en treballs de lacat amb recobriments orgànics, tant en pintura líquida com en pols.

Treballs de pintura industrial a Barcelona

Al nostre taller de Santa Perpètua de Mogoda realitzem treballs amb tota mena de materials, des de pintura de rètols, de mobiliari urbà o maquinària industrial, fins a pintura per a façanes lleugeres.

Què són les façanes lleugeres o ventilades?

Les façanes lleugeres són un tipus de recobriment que consta d’elements constructius verticals i horitzontals, connectats i ancorats a l’estructura exterior de l’edifici. La pintura per a façanes lleugeres ha de ser resistent a l’exposició de pluja, sol, contaminació… En aquest tipus de façanes es col·loquen vidres i planells opacs, a més d’elements practicables per a l’obertura i ventilació de l’edifici. Nosaltres podem assessorar-te per aconseguir el color i acabat més apropia’t en pintura per a murs cortines o planells de façana. El mur cortina es defineix així perquè l’estructura roman suspesa com si es tractés d’una cortina. En canvi, la façana planell es denomina d’aquesta manera perquè es divideix en zones independents, la qual cosa ens facilita el seu pintat en el taller.

Tipus de pintura que poden aplicar-se

Si busques pintura per a façanes lleugeres, hi ha diferents tipus de recobriments que pots aplicar. Està la pintura acrílica, que destaca per la seva fàcil aplicació. També trobem la hidropilolite que consta de resines acríliques i el siloxane, que ofereix major grau de durada.

A Santiga Color treballem per a multitud d’empreses i sectors, també pel sector constructiu en pintura per a façanes lleugeres, treballant el color i la protecció de diferents elements constructius.

Pintura de façanes i exteriors a Barcelona

Per a la construcció, pintem tota classe de façanes, també façanes lleugeres i tancaments tipus alumini, Jansen, portes de xapa o reixa i perfils en general.

Estètica i durabilitat

Les façanes lleugeres també es denominen façanes ventilades i suposen una “segona pell” per a l’exterior de l’edifici. A l’hora de triar la pintura per a façanes lleugeres o ventilades, per exemple en un procés de rehabilitació de façanes, han de considerar no només els criteris estètics, sinó també el manteniment òptim de la façana durant més temps.

Assessorament professional

A Santiga Color assessorem cada client, en serveis de pintura de façanes lleugeres, en el pintat de planxes de planell exterior. Pintem amb pintures elàstiques que permeten el fresat o plegat posterior i també podem pintar les planxes ja conformades. Aquest tipus de planxes s’utilitzen per a façanes exteriors i poden personalitzar-se amb qualsevol color, sobre la carta RAL, pantone NCS o fins i tot podem fabricar el color a mida.

NECESSITES PINTURA PER A FAÇANES LLEUGERES

Consulta’ns sense compromís. Podem analitzar el tipus de façana per poder-te oferir la solució més adequada a cada paviment, a les característiques dels materials que la componen i a l’estètica general del bloc.

CONSULTAR ARA