Pintura per exteriors a Barcelona

A Santiga Color realitzem tota mena de pintura per exteriors a Barcelona

Pintura per exteriors a BarcelonaA Santiga Color t’oferim diferents solucions en pintura per exteriors a Barcelona. Tenim més de 30 anys d’experiència en el sector de la pintura per exteriors a Barcelona. Disposem d’una àmplia carta de colors, si desitges una tonalitat de la qual no disposem, la fabriquem per a tu, només necessitem que ens portis una mostra. Treballem amb diferents tipus de clients: administracions públiques, particulars, empreses i comunitats de veïns, sempre oferim les millors solucions, tan funcionals com estèticament. Posa’t en contacte amb nosaltres i et donarem pressupost sense compromís.

Els nostres serveis

Santiga Color es troba a Santa Perpètua de Mogoda, Santa Coloma del Gramanet, a Barcelona. A les nostres instal·lacions realitzem una gran varietat de treballs amb pintura per exteriors a Barcelona. Comptem amb el millor equip professional, formats en tota mena de serveis relacionats amb la pintura i lacat industrial. Alguns exemples dels nostres projectes són:

 

Pintat d’elements corporatius:

•Logotips, calaixos lluminosos, senyalització vertical, lletres corpòries i directoris.

 

Pintura d’exterior per la construcció:

•Lames solars orientables, portes de reixa o xapa, tancaments, perfileria, façanes de xapa i gelosia.

 

Pintura d’exteriors a Barcelona per a pintat de mobiliari urbà:

•Tanques, bancs, estacionament de bicis, parcs infantils, elements de jardineria, papereres, fanals, senyals viàries i elements d’estacionament.

 

Pintura d’exteriors a Barcelona per a pintat de mobiliari metàl·lic:

•Fals sostre, enllumenat, quadres elèctrics, expositors, prestatges i mobles d’oficina.

 

Pintura d’exteriors a Barcelona per a pintat de planxes de panell de composite o sàndwich

Productes

La pintura per exteriors a Barcelona amb la que treballem és orgànica, es tracta de pintures líquides i en pols. El servei que prestem als nostres clients és integral que inclou tasques de manipulació, pintat, muntatge, embalatge i entrega.

Instal·lacions

A la nostra nau del Polígon Industrial de Santiga disposem de quatre cabines de producció en cadena. En elles es realitzen un procés continu, robotitzat i automàtic. Comptem amb dues cabines de pintura líquida i dues més de pintura en pols. També disposem d’una cabina estàtica per realitzar treballs en pintura líquida i en pols, que és utilitzada per a petites sèries i treballs especials.

Atenció individualitzada

A Santiaga Color som professionals amb més de tres dècades d’experiència en pintura d’exteriors a Barcelona. Si tens algun projecte d’aquestes característiques no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, estudiarem les teves necessitats de forma personalitzada per donar-te les millors solucions. Destaquem per la nostra eficàcia, rapidesa i pels nostres pressupostos ajustats. Si necessites una tonalitat de pintura per exteriors de la qual no disposem a la nostra carta de colors, la fabriquem per a tu, només necessitem que ens portis una mostra.

Contacta amb nosaltres i et donarem un pressupost sense compromís