Lacat industrial a Santa Coloma de Gramanet

Servei industrial a Santa Coloma de Gramanet en lacat professional.

Lacat industrial a Santa Coloma de Gramanet

Necessites contractar els serveis de lacat industrial a Santa Coloma de Gramanet? A Santiga Color abastem tota Barcelona i Badalona, Terrassa...

Pintura industrial de façanes i grans estructures

Treballem el lacat industrial de façanes o tancaments de classe Jansen o alumini, amb pintura especial per al seu Òptim manteniment al llarg dels anys. La principal diferencia, resideix en la nostra alta especialització en superfícies metàl·liques susceptibles de corrosió, per estar situades en exteriors o façanes. Per aquesta classe de materials, apliquem emprimacions especials que permeten mantenir-se al pas del temps.

CONTACTA AMB SANTIGA COLOR

30 anys en la pintura industrial

Constructores, retolació comercial, ajuntaments… Darrere de Santiga Color està una fidel cartera de clients que fa dècades que confien en els seus serveis de lacat industrial a Santa Coloma de Gramanet o a altres zones de Barcelona.

Pintat de mobiliari metàl·lic exterior

Pintem mobiliari metàl·lic per als ajuntaments, amb recobriments que permeten suportar la humitat, el fred, així com tota classe de situacions meteorològiques. Evitar-nos la corrosió i protegim la superfície amb emprimacions d’alta gamma, que permeten obtenir un resultat òptim a curt, mitjà i llarg termini.

Pintat de planxes de panell

Treballem amb panells sàndwich o planxes de composite, amb un servei de prelacat que permet una millor adherència. A Santiga Color podem realitzar el lacat industrial a Santa Coloma de Gramanet amb pintures elàstiques, dissenyades per al seu posterior manipulat, a tallers de fresat i plegat de les planxes.

Lacat industrial amb pantone o color sobre carta RAL, NCS...

Fabriquem pintures a mida, que s’adapten a cada classe de superfície, en lacats i emprimacions pensades per a romandre a les pitjors circumstàncies, en tallers, exteriors, façanes, àrees marítimes...

Empresa de lacats industrials a Barcelona

Perfils per a façanes, planxes de panel, panells sàndwich… Busques una empresa de pintura industrial a Santa Coloma de Gramanet? Confia a Santiga Color i posarem a la teva disposició més de 30 anys d’experiència en el sector.

Taller de lacat industrial a Barcelona

Des del taller de pintat a Barcelona abastem totes les àrees que contracten els nostres serveis (Badalona, Terrassa…). Disposem d’unes instal·lacions adaptades per la producció en cadena, amb amplis magatzems on gestionar la logística, el muntatge, manipulat o acabat necessari.

Instal·lacions per a pintat industrial de grans elements

Pots contractar els nostres serveis de lacat industrial a Santa Coloma de Gramanet o a qualsevol punt de Barcelona i ens ocuparem d’oferir-te un servei integral. Santiga Color treballa amb un procés automàtic, continu o robotitzat, amb dues seccions de pintura mixta. Disposem d’un forn de polimerització de 40 metres.

Busques empreses de pintura industrial per a grans superfícies?

Aposta per Santiga Color i pregunta’ns un pressupost personalitzat. Podem analitzar les característiques del servei, les seves possibles necessitats d’emprimació, per assessorar-te i acordar de forma conjunta un servei concret, ajustat al teu pressupost.

CONTACTA AMB SANTIGA COLOR