Lacat industrial a Terrassa

Servei industrial de lacat a superfícies a Terrassa.

Com empresa auxiliar de pintura industrial a Barcelona, oferim serveis professionals de lacat industrial a Terrassa, per a tot tipus d’empreses i sectors, tant del sector públic (administracions, mobiliari públic…) com privat.

Per realitzar els serveis de lacat industrial a Terrassa, comptem amb el millor equip humà i tècnic, com una cabina per a pols i per a líquid, composta per forn de polimerització estètic de 6000 x 1600 x 1900 mm, perfecta per a petites sèries de pintat industrial a Terrassa.

A més de la maquinària, la nostra secció de pintura mixta de procés automàtic, continu i robotitzat ens permet oferir un lacat industrial a Sabadell amb altes prestacions de qualitat.

El servei de lacat industrial a Terrassa evita la corrosió de les superfícies metàl·liques, a més de millorar l’estètica i disseny en general.

Perquè un servei de lacat industrial a Terrassa sigui òptim i permet un llarg manteniment, has de confiar en empreses auxiliars de pintura industrial que t’aporten experiència, personal, garanties i sobretot, un bon servei, abans, durant i després.

Fa més de 3 dècades que realitzem treballs de lacats i recobriments orgànics, tant en pintura en pols com en pintura líquida. Per això, moltes empreses confien els seus treballs de lacat industrial a Terrassa a Santiga Color.

Apliquem el lacat industrial a Terrassa en façanes, rètols, maquinària, en superfícies metàl·liques, mobiliària en general, etc. Normalment, contracten el nostre lacat industrial a Terrassa per elements metàl·lics que necessiten protegir-se d’inclemències meteorològiques (com exteriors, patis, façanes, via pública…) i busquen una solució de pintura industrial que aconsegueix el seu òptim manteniment a curt, mitjà i llarg termini. Aquest tipus de revestiments són la nostra especialitat i garantim resultats.

El nostre èxit es basa en múltiples factors, però sobretot a la instal·lació en cadena, que ens permet que el servei de lacat industrial a Terrassa sigui minuciosament supervisat. Tal com hem indicat abans, comptem amb una doble cabina, de pintura líquida i pintura en pols. A més, ens mantenim al dia, amb un departament de disseny, que investiga constantment noves tècniques i acabats, perquè els clients disposen sempre de l’última tecnologia en pintura industrial.

Per realitzar un bon servei de lacat industrial a Terrassa utilitzem pintures i components adequats a cada superfície. Ja sigui un lacat en humit, un recobriment coil coating o lacat en pols, Santiga Color aportarà la professionalitat que demandes en un servei a mida. Si busques una empresa de lacat industrial i vols saber quan et costaria el servei concret per a la teva superfície o fins i tot un treball en cadena de lacat industrial en la teva producció, només has d’escriure’ns. Els nostres tècnics avaluaran les característiques del servei que demandes, per donar resposta, sense cap tipus de compromís.

PRESSUPOST DE LACAT INDUSTRIAL