Lacat industrial a Sabadell

Servei a Sabadell de lacat industrial de superfícies.

Si busques tallers de lacar per a un servei en concret de lacat industrial a Sabadell, a Santiga Color aportem solucions professionals en pintat de tot tipus de superfícies.

Com especialistes en el lacat industrial a Sabadell volem que entenguis la importància d’aplicar un lacat que protegeixi les superfícies metàl·liques, com els perfils d’alumini de maquinària, mobiliari urbà, façanes o components industrials.

Evita la corrosió amb un lacat de qualitat

Amb el servei de lacat industrial a Sabadell busquem evitar la corrosió de components o revestiments, aplicant una capa que a més pugui aportar altra aparença a l’element a pintar.

Per l’aplicació del servei de lacat industrial a Sabadell és millor que comptis amb empreses especialistes en solucions de pintura industrialment. A Santiga Color som una empresa auxiliar de pintura industrial a Barcelona que fa més de tres dècades que realitza treballs de lacat i recobriments orgànics, en pintura tan líquida com en pols.

El servei de lacat industrial a Sabadell ho apliquem en rètols, façanes, maquinària, mobiliari, metàl·lic, etc. En general, aquest servei de lacat està especialment recomanat per perfils d’alumini que necessiten alta resistència a elements externs, com aigua, sol, vent, ús industrial… la utilització de pintures especials permet que aquests revestiments tinguin un òptim manteniment, a curt, mitjà i llarg termini.

Garantia de resultats

Treballem de forma minuciosa, amb components i pintures adequades a cada tipus de superfície. Més de 30 anys avalen la qualitat dels serveis de pintura professional a Barcelona, Badalona... i en concret del lacat industrial a Sabadell, en el que a més estem molt especialitzats.

Entre la cartera de clients que han apostat pel nostre servei de lacat industrial a Sabadell estan importants empreses i organismes públics.

L’èxit d’una instal·lació en cadena

Per al lacat industrial a Sabadell o qualsevol altre servei de pintura, comptem amb una secció de pintura mixta (líquida i en pols) que ens permet un procés continuat, robotitzat i amb un forn de polimerització de 40m.

Disposem de dues cabines de pintura líquida i dues cabines de pintura en pols, a més d’un departament de preparats especials, muntatges, acabats i complements. La revisió del lacat industrial a Sabadell o del servei que ens requereixi per passar per un departament de qualitat, que investiga i es manté en continua adaptació, perquès les últimes novetats del sector estiguin presents a Santiga Color.

Ja sigui un lacat en humit, un recobriment coil coatimg o lacat en pols, si busques una empresa de lacat industrial a Sabadell perquè el resultat sigui eficient i personalitzat, compta amb Santiga Color.

CONSULTA’NS PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS