Lacat Industrial a Badalona

Servei industrial a Badalona de lacat auxiliar per les empreses.

Lacat Industrial a Badalona

Busques un taller auxiliar de pintura per al lacat industrial a Badalona de rètols, elements metàl·lics o façanes? Aposta per Santiga Color com l’especialista en l’àmbit de Barcelona i Badalona en tota classe d’emprimacions industrials. Serem l’empresa auxiliar que necessites.

Pintura industrial per a tancaments, façanes, rètols...

Terrassa, Granollers, Rubí, Sant Cugat... treballem a tota Catalunya, encara que el nostre àmbit d’actuació se centra sobretot a Barcelona i Badalona. Entre els clients que contracten els nostres serveis de lacat industrial es troben des d’ajuntaments, fins empreses relacionades amb el disseny i retolació comercial. A tots ells els oferim un servei ràpid, professional i de qualitat.

CONTACTA AMB SANTIGA COLOR

Taller de pintura industrial a Santa Perpètua de Mogoda

Des de Santiga Color treballem per a tota Catalunya, elaborant el pintat industrial de grans i petites superfícies per a tota classe d’obres o reformes. Des del mobiliari urbà, fins a perfils per a façanes, rètols, elements comercials… Busquis l’emprimació que busquis, podràs trobar-la al nostre taller de pintat professional.

Amplia carta de pantones i emprimacions amb colors a mida

Oferim diferents solucions de lacat industrial a Badalona i Barcelona, amb una carta de pantones molt extensa, però si necessites un lacat molt especial, amb una pintura molt concreta, podem fabricar-la a mida.

Pintat de retolació a Badalona

Treballem com una empresa auxiliar de pintura per empreses de retolació comercial que busquen un servei ràpid, econòmic i altament professional. A Santiga Color aposten grans companyies per bolcar la seva imatge corporativa amb la millor qualitat possible.

Lacat amb recobriments orgànics

Fa més de 30 anys que efectuem treballs de lacat industrial a Badalona, en recobriments orgànics de pintura líquida i de pintura en pols. Des de treballs en petites o grans sèries, de forma puntual, periòdica o bé amb un servei integral que inclou la manipulació i l’entrega, muntatge o embalatge. Que necessites? A Santiga Color ho tindràs.

Pintura de tancaments, mobiliari o façanes

A les instal·lacions de Santiga Color disposem d’una secció de pintura mixta per al procés continu, robotitzat i automàtic, amb un forn de polimerització de 40 metres. Podem ocupar-nos del lacat industrial a Badalona amb temperatures de treball fins a 300 ºC i una mida de 7 metres.

Disposem d’un procés de qualitat amb diferents departaments, per afavorir l’especialització de les diferents tasques en lacats industrials. El departament de preparats especials s’ocupa dels muntatges i acabats. L’àrea de qualitat desenvolupa noves tècniques, a l’avantguarda en el sector i per últim, comptem amb dos magatzems amb una àmplia capacitat logística de treball.

Treballs de lacat industrial a Badalona, Barcelona, Catalunya.

Tens un projecte i busques empreses de pintura industrial per a grans superfícies? Consulta’ns sense compromís. Analitzarem les necessitats del teu treball, per oferir-te sempre la millor relació de qualitat i preu.

CONTACTA AMB SANTIGA COLOR