Pintura de tancaments a Rubí

A Santiga Color som experts en pintura industrial i en pintura de tancaments a Rubí, Barcelona

Pintura de tancaments a Rubí

Els tancaments són les estructures exteriors dels habitatges, els edificis, els complexos residencials, les naus industrials o els negocis, que les protegeixen d’atacs exteriors i al seu torn serveixen per mantenir unes òptimes condicions atmosfèriques dins. En ser un element que se situa en la part exterior està exposat a tota classe d’inclemències meteorològiques, o als excrements de les aus i a persones que fan pintades per pura diversió. Si vols donar un aire nou a la zona exterior del teu habitatge o negoci i no saps a qui trucar, posa’t en contacte amb nosaltres ara mateix. Et garantim un servei molt rigorós de pintura de tancaments a Rubí, Sant Cugat del Vallès, Hospitalet, Santa Coloma de Gramanet i Badalona, entre altres municipis barcelonins.

Un dels objectius principals del nostre servei de pintura de tancaments a Rubí és evitar la posterior corrosió de la superfície. Per això, apliquem unes tècniques especials de lacat per a superfícies metàl·liques, que les protegeixen de les inclemències del temps, del pas dels mesos i dels cops o esgarrapades.

El servei de pintura de tancaments que t’oferim a Santiga Color és integral, de manera que no ens limitem a acudir el dia acordat, pintar les superfícies indicades i ja està, sinó que ens encarreguem de tot el procés, assegurant-nos que tot es desenvolupa segons l’acordat. A part de l’assessorament personalitzat i el procés de pintura en si mateixa, a Santiga Color també ens encarreguem de la manipulació dels productes i muntatges i desmuntatges de les estructures si fos necessari. Per poder oferir un millor nombre de serveis disposem d’una secció pròpia de pintura mixta, que està composta per dues cabines de pintura líquida i altres dos de pintura en pols. D’aquesta manera podem realitzar petits treballs o encàrrecs de grans sèries.

Lacat de tancaments a Rubí

Posteriorment i, després de totes les tasques de pintura de tancaments, realitzem el lacat (si la teva superfície ho requereix). Aquest procés consisteix a preparar els productes (lacats en pols especials per a superfícies metàl·liques) a una temperatura que oscil·la entre els 50 i els 300 graus. Aquesta experiència i preparació que tenim fa que podem oferir-te solucions eficaces per a lacats en acer, pintat de metalls (ferro i acer inoxidable) i planells sàndwich. A més, podem treballar amb qualsevol color, incloses les emprimacions.

Si desitges sol·licitar un pressupost o demanar-nos ajuda, posa’t en contacte amb nosaltres a través de qualsevol dels mitjans que et facilitem en aquesta pàgina web. A Santiga Color treballem dia rere dia per oferir-te el millor servei, sempre adaptat a les teves necessitats i amb una relació qualitat – preu excepcional. Confia en nosaltres, treballem a tota la província de Barcelona.

VULL DEMANAR PRESSUPOST