Pintura Industrial a Hospitalet

Façanes, obres, reformes… som especialistes en pintura industrial a Hospitalet.

En serveis de pintura industrial a Hospitalet, treballem un equip multidisciplinari per obtenir el grau més gran de qualitat, en superfícies d’instal·lacions privades i publiques, tant exteriors, com interiors.

Impermeabilitzants, intumescents, epoxi... la pintura industrial comprèn tècniques i característiques que permeten que la superfície es mantingui en perfectes condicions, a pesar de les inclemències del temps o l’ús excessiu en paviments públics.

Treballem amb el grau més gran d’exigència

Reformes, construccions, façanes, plafons composite i sandwich en qualsevol color, en brut, emprimació o color prelacat. Busques el servei de pintura industrial a Hospitalet, amb Santiga tindràs el servei integral que demandes.

Com especialistes en pintura industrial a Hospitalet, Sabadell, Terrassa... podem pintar qualsevol color, en planxes de plafons, sobre REAL, pantone, NCS o fins i tot, fabricar el color a mida, a base d’una mostra que ens proporcioni el client.

Servei de pintura industrial per a rètols

Des de senyalització vertical, calaixos lluminosos, lletres corpòries… Oferim un servei de pintura industrial per a façanes i rètols de naus industrials o empreses.

Amb el nostre servei de pintura industrial a Hospitalet tindràs el reforç de la identitat corporativa que busques. Podem integrar la teva imatge en el conjunt de la senyalització del negoci, mantenint la teva cromàtica en el disseny de l’exterior de la teva empresa.

Especialistes en lacats industrials

Oferim resultats d’alta qualitat, en serveis personalitzats que s’ajusten a cada empresa o negoci. Des de les nostres instal·lacions en el Polígon Industrial de Santiga a Santa Perpètua de la Mogoda, ens desplacem al teu domicili per oferir-te els nostres serveis de pintura industrial a Hospitalet, a Sabadell, Granollers o Terrassa.

Quines característiques ha de tenir la pintura industrial?

Treballem amb pintures anticorrosives per utilitzar sobre superfícies de formigó, acer… A superfícies exteriors també ens valem de materials impermeables i resistents.

Pintura de carrers o paviments

La pintura industrial també comprèn el pintat amb pintura epoxi i amb poliuretà, preparades per a garatges, pistes esportives, edificis...

Mobiliari metàl·lic

Busques un servei de pintat de mobiliari metàl·lic a Barcelona?

Treballem amb pintures d’alta gamma, resistents a la corrosió i al desgast. A Santiga Color comptes amb una àmplia varietat de colors i a més, també podem realitzar el color que ens indiquis, fabricada a partir d’una mostra que ens portis.