Pintura Industrial a Terrassa

Venem i apliquem pintura industrial a Terrassa per empreses o particulars.

Què esperes d’un servei de pintura industrial a Terrassa? Quan un particular, una comunitat o una empresa contracta els nostres serveis de pintura industrial, l’assessorem, per trobar el servei adaptat a la superfície, en la manipulació, embalatge i entrega a domicili.

Reformes, noves construccions, rehabilitacions en façanes, exteriors o interiors… Treballem amb plafons composite o sandwich o en el pintat d’estructures metàl·liques i mobiliari urbà, amb pintures especials perquè pugui resistir a les inclemències del temps.

Reixes, façanes, rètols comercials o tancaments, pintem exteriors comercials i tot tipus d’estructures, amb gran qualitat d’acabats, en un servei professional i ràpid.

Que característiques ha de tenir la pintura d’exterior??

Pluja, vent, sol… Qualsevol mobiliari o element constructiu d’exterior sofreix el desgast en major mesura que els mobles, parets o accessoris d’interior. És evident, el desgast de l’exposició al carrer, jardins o parcs no és el mateix que el d’un habitatge o propietat bé aclimatat. Per evitar el ràpid deteriori de la pintura, a Santiga Color utilitzem revestiments de pintura especials, amb resines que aguanten l’exposició a la intempèrie.

Pintures especials per l’exterior

Si busques una pintura industrial a Terrassa per exteriors com carrers, bancs, fanals, tancaments, reixats, reixes… Pots contactar amb Santiga Color i et proporcionarem un pressupost sense compromís. Treballem per a tot tipus de clients de Sabadell, Granollers, Hospitalet, Mollet...

Busques pintura industrial a Terrassa
per a una obra o reforma?

Entre l’àmplia gamma de revestiments, tindràs totes les opcions al teu abast. Podem assessorar-te, perquè la pintura s’ajusti al tipus de superfície. Tindràs els millors acabats, amb un resultat que permet un òptim manteniment.

Pintura per a façanes ventilades

Un dels serveis de pintura industrial a Terrassa és l’específic per a façanes lleugeres, però saps realment quins beneficis poden aportar a la teva construcció?

La façana ventilada és una segona pell que respira, és un tipus de façana lleugera, que es caracteritza per anar connectada conjuntament, ancorada en l’estructura de l’edifici, llesta per emplenar amb plafons lleugers de tancaments.

Per al pintat de façanes a Barcelona, compta amb Santiga Color. Comptem amb una àmplia gamma de colors i si ens falta alguna cosa, ho fabriquem a partir de les mostres que ens proporcionen.

El teu especialista en pintura industrial a Terrassa.

Demana un pressupost o apropa’t a les nostres instal·lacions perquè puguem assessorar-te personalment.