Pintura de tancaments a Badalona

Som especialistes en la realització d’acabats de façanes i tancaments de tota classe a Badalona

Pintura de tancaments a Badalona

La imatge exterior del nostre habitatge o negoci és fonamental, ja que d’això depén la sensació que donem als nostres clients, amics i familiars. És normal que amb el pas dels anys, les condicions climatològiques i l’ús, les finestres, portes, tancaments i façanes es vagin deteriorant i necessiten una rentada de cara per poder recuperar la seva imatge inicial. A Santiga Color som especialistes en la realització d’aquesta classe de treballs, concretament en la pintura de tancaments a Badalona. T’oferim solucions personalitzades en els teus elements d’alumini, metall i qualsevol altra material. Només has de trucar-nos per telèfon i t’assessorarem personalment perquè aconsegueixis lluir una imatge fresca i renovada de la teva façana.

Empresa especialitzada en pintura de tancaments d’alumini, fusta i mixtos

Per oferir aquests serveis especialitzats de pintura de tancaments és fonamental que nosaltres, com empresa subministradora d’aquest servei, ens dotem dels equips, sistemes i materials més innovadors del mercat. En aquest sentit, a Santiga Color ens hem preocupat per obtenir una secció mixta de pintura industrial que ens permet realitzar un procés continuat, robotitzat i automàtic, que consisteix en la pintura en pols i la pintura líquida. A més, disposem d’un departament d’investigació que s’ocupa de descobrir nous processos i procediments que ajuden als nostres clients. Deixa a les nostres mans la pintura dels teus tancaments i gaudeix del millor servei disponible a Badalona, Rubí, Santa Coloma de Gramenet o Sant Cugat del Vallès, entre altres llocs.

Classes de pintura per a exteriors:

Com t’hem explicat, a Santiga Color treballem amb pràcticament totes les classes de pintura per exterior i tancaments que existeixen en el sector i estem sempre a la recerca de nous articles. Depenent del suport i material de la façana i tancament utilitzarem una classe de pintura o una altra, de la mateixa manera que depenent de la classe d’acabat que es vulgui aconseguir (llises o rugoses). Algunes de les pintures més utilitzades són les següents:

  • Pintura acrílica. Disposem de pintura acrílica elaborada a base de ressones estirè acrílic en dispersió aquosa i pintura acrílica l’aigua per a revestiments llisos o rugoses. El principal avantatge que té aquest material és que és fàcil de rentar i de netejar.
  • Pintura elàstica. Es tracta d’un dels revestiments rugoso més sol·licitats per a façanes i àrees exteriors. Es tracta d’una pintura molt flexible, que s’adapta amb facilitat a qualsevol altra acabat.
  • Pintura anti grafiti. Es tracta d’una de les últimes novetats del sector, que intenta evitar l’aparició d’antiestètics grafitis i pintades. Realment es tracta d’una pintura que té un acabat mat, la missió del qual és protegir l’element sobre el qual s’aplica (com a granit, marbre, fusta, metall, plàstic i vidre, entre altres elements)

DESITJO MÉS INFORMACIÓ SOBRE PINTURA DE TANCAMENTS