Pintura exterior per a façanes

A Santiga Color som experts en pintura per a façanes

Pintura exterior per a façanesComptem amb més de tres dècades d’experiència en oferir tota mena de solucions en pintura exterior per a façanes. Oferim aquest producte a tota classe de clients: particulars, empreses, comunitats de veïns o administracions públiques. Com a marca d’identitat tenim els millors resultats tan funcionals com estèticament. Aposta per la nostra pintura exterior per a façanes!

La importància d’una façana

La façana d’un edifici és la seva carta de presentació. Diu molt de qui som, com funcionem i de com és l’interior de la construcció de la qual ens ocupem. Per a projectar una bona imatge és fonamental cuidar tots els elements de la nostra façana, materials, vegetació, elements arquitectònics i com no, els colors.

Com triar el color de la teva façana?

En el moment de triar una pintura per a façanes has de tenir en compte alguns factors:

L’entorn:

L’estructura a pintar es troba dins d’un entorn determinat i és important que la tonalitat triada encaixi bé en ell, sigui pel contrast o per la similitud de tonalitats.

L’efecte de la llum:

La pintura exterior per a façanes s’adverteix més lluminosa una vegada aplicada del que apareix a la nostra carta de colors. Recomanem triar un to més obscur del desitjat, perquè el resultat quadri amb les expectatives.

L’estructura de l’edifici:

És important que la pintura exterior per a façanes triada combini amb els colors i materials de l’estructura de l’edifici. El contrast de tonalitats pot ser interessant, d’aquesta manera es trenca la uniformitat de l’estructura, també pot servir per destacar algun detall arquitectònic. Si es trien colors obscurs per a la base de l’edifici augmenta la sensació de solidesa, ja que l’estructura sembla estar ancorada a terra. Els colors clars, al contrari, produeixen una sensació de lleugeresa.

Restriccions locals pel que fa als colors:

En alguns municipis, zones històriques o comunitats existeixen restriccions pel que fa a la pintura exterior per a façanes. Abans de pintar la seva façana assegura’t d’aquests tipus de qüestions.

Atenció personalitzada

Si necessites realitzar algun treball amb pintura exterior per a façanes, contacta amb Santiga Color, et donarem un pressupost gratuït sense compromís. Estudiarem el teu projecte de forma personalitzada, per donar-te les millors solucions, ràpides, econòmiques i eficaces. Si desitges pintar la teva façana amb alguna tonalitat que no estigui dins de la nostra àmplia carta de colors, ho fabriquem per a tu, a més, vam completar aquest servei amb la realització de treballs de lacat industrial. A Santiga Color et garantim els millors resultats, les nostres pintures són resistents als rajos UV perquè el seu color no canviï amb el temps i impermeable d’alta durabilitat. Treballem per a particulars, empreses i organismes públics, garantint sempre els millors resultats, tant estètics com funcionals.

Barcelona, Badalona, Terrassa, Sabadell, Santa Coloma del Gramanet