Pintura de façanes lleugeres a Barcelona

A Santiga Color realitzem a Barcelona serveis de pintura de façanes lleugeres o ventilades.

Pintura de façanes lleugeres a Barcelona

Si busques un servei professional de pintura de façanes lleugeres a Barcelona, Santiga Color tindrà la solució més estètica i resistent. Com especialistes en serveis de pintura industrial a Barcelona, oferim l’oferta més gran disponible en lacats per exteriors i interiors.

No només treballem la pintura de façanes lleugeres a Barcelona, sinó que a més a més pintem la teva imatge corporativa, els elements constructius d’una obra o reforma o les façanes i revestiments amb planells composite i sandwich, les nostres solucions de pintura es caracteritzen per oferir la millor durabilitat i resistència.

Resistència de pintura per a façanes

En edificis exposats al salnitre, a la pluja o humitat, la pintura de façanes lleugeres a Barcelona ha de contemplar característiques extremes, perquè el recobriment duri el major temps possible.

Des del taller situat a Santa Perpètua de Mogoda, Santiga Color posa a disposició de la pintura de façanes lleugeres a Barcelona una instal·lació en cadena, amb una secció de pintura mixta, en líquid i pols, que permet un procés continu, robotitzat i automàtic. El forn de polimerització de 40m i el galibo de 1900 x 1000 mm aconsegueix longituds de fins a 7 metres, per a treballs especials en planells de façanes.

A més de la secció mixta, comptem amb un departament de preparats especials, per a muntatges o acabats i amb dos amplis magatzems per a gestionar tota la logística de les comandes i materials.

Planells sandwich per a façanes lleugeres

Entre les característiques que defineixen a les façanes lleugeres o ventilades estan les seves possibilitats estètiques. En tractar-se d’un recobriment extern que suposa com una segona capa adherida a l’anterior, podem aplicar pintura de façanes lleugeres a través de planells.

A Santiga Color gestionem la pintura de façanes lleugeres, de planxes de planell, tant composite com a sandwich. Com empresa de pintura industrial, podem treballar sobre qualsevol color, en pantone, RAL o NCS. Si busques un color concret, en el taller podem fabricar-ho. No existeix una quantitat mínima, de manera que si necessites reparar una façana o finalitzar-la som la teva empresa auxiliar de pintura.

Busques solucions de pintura de façana ventilada a Barcelona?

Consulta’ns sense compromís. Gràcies a la capacitat tècnica, professional i logística podem donar solució al teu treball o projecte de la forma més eficient possible.

CONSULTAR ARA MATEIX