Lacat industrial a Rubí

A Santiga Color estem especialitzats en la pintura i lacat de tota classe de peces industrials

Estàs navegant ara mateix a través d’internet a la recerca d’una empresa dedicada al lacat industrial a Rubí? Llavors estàs de sort perquè has arribat al lloc més apropiat: Santiga Color. A la nostra empresa, situada a la localitat de Santa Perpètua de Moguda t’oferim un ampli ventall de serveis relacionats amb el lacat i pintura de tota classe d’elements industrials. Si desitges ampliar més informació sobre aquest o un altre servei, posa’t en contacte amb nosaltres a través de via telefònica o envia’ns un correu electrònic. En qualsevol cas, et garantim una assistència personalitzada, professional i, el més important, adaptada per complet a les teves necessitats.

Què és el lacat industrial?

Moltes persones saben que el lacat està relacionat amb algun procés de pintat, però desconeixen per complet que tenen una gran quantitat d’aplicacions i avantatges. Si ens anem a la definició estricta de lacats industrial podem dir que és l’aplicació electroestàtica sobre una superfície d’una pintura de polièster. Això fa, al seu torn, que el servei de lacat industrial que oferim a Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Badalona, Santa Coloma de Gramanet o Rubí, entre altres llocs, tingui els següents avantatges:

  • El lacat industrial de peces protegeix als elements de les agressions, tant químiques com físiques, a les quals es veuen sotmeses al llarg de la seva existència.
  • El lacat proporciona a les peces metàl·liques un aspecte més estètic, evitant la seva deterioració pel frec o contacte amb els fluids.

Procés de lacat industrial

El lacat és un procés que passa per diverses fases, fins a la finalització completa i entrega de la comanda al client. Els passos que desenvolupem a Santiga Color a l’hora de lacar una peça industrial són els següents:

  • Neteja del metall. En aquest primer pas, netegem per complet la superfície de la peça, per evitar qualsevol classe de partícula, impuresa o brutícia.
  • Lacat. Introduïm la peça en la cabina de lacat, de la qual surt amb la superfície desitjada
  • Polimeritzat. Es tracta del pas final del procés, que consisteix en el tractament en un forn de la superfície per obtenir l’acabat final de la peça. Posteriorment, fem l’entrega al client per les vies acordades amb ell prèviament.

Recomanacions per mantenir netes les superfícies industrials

Des del nostre taller de lacat industrial a Rubí volem donar-te, a més, una sèrie de consells i recomanacions perquè aconsegueixis mantenir les teves peces i superfícies industrials en òptimes condicions durant molt més temps. Per això, et recomanem que a l’hora de realitzar la seva neteja periòdica utilitzis productes neutres, amb elements no abrasius, que desgastin la seva superfície. De totes maneres, si et sorgeix algun dubte durant el procés, pots consultar-nos quan necessitis i t’atendrem encantats.