Pintura industrial a Rubí

Especialistes en lacat industrial a Rubí. Demana’ns preu.

Pintura industrial a Rubí

Panels de composite, façanes, treballs especials… Busques un servei de pintura industrial a Rubí? A Santiga Color som especialistes a oferir els millors acabats professionals amb recobriments orgànics, tant en pintura liquida, com en pintura en pols. La nostra companyia es caracteritza per les altes prestacions i l’acurat acabat que ofereix en tots els treballs de pintura industrial, per empreses, institucions públiques, organismes o particulars que requereixin dels seus serveis.

Petites i grans sèries de pintura industrial

Pintem rètols, perfils per a façanes i en general, elements constructius pensats per la identitat corporativa de les empreses. Els nostres treballs industrials de pintura i lacats abasten serveis a qualsevol zona de Barcelona, Rubí, Hospitalet o qualsevol part de Catalunya. Des de lacats per evitar la corrosió en exteriors, fins a la pintura de superfícies metàl·liques, Santiga Color treballa el lacat en el seu més ampli espectre.

DEMANA PREU ARA A SANTIGA COLOR

Mobiliari metàl·lic d’interior i exterior

Reixes, columnes, façanes de xapa, fanals, senyalització de la via pública… Pintem elements del mobiliari urbà i planxes de sandwich o composite, en un servei a mida, en qualsevol color i sobretot, sense comanda mínima. Treballem i hem treballat per administracions públiques en localitats que han sol·licitat els nostres serveis de pintura de mobiliari urbà o senyalització. Particulars també han sol·licitat aquest servei per urbanitzacions o zones particulars enjardinades d’ús privat.

Pintura mixta per al lacat industrial en empreses

Disposem d’unes instal·lacions àmplies i adaptades, amb un taller a Santa Perpètua de Moguda des d’on oferim el servei de pintura industrial a Rubí o a qualsevol altra part de Catalunya. Per abastar la pintura industrial de grans superfícies o el servei en sèrie de pintat, en un procés automàtic i robotitzat, disposem d’un forn de polimerització de 40m amb una temperatura de treball de fins a 300 ºC una longitud màxima de 7 metres.

Preparats especials de lacat per empreses

Gràcies al nostre departament de preparats especials, podem donar-te el servei de pintura industrial a Rubí que estàs buscant, que a més pot incloure els muntatges de complements i acabats concrets del material pintat. A més d’oferir-te un servei professional, cada dia treballem per millorar, amb un departament específic d’investigació, desenvolupament i qualitat, per treballar amb les últimes novetats en emprimacions d’alta resistència, pensades per indústries o exteriors.

Líder de pintura industrial a Catalunya

Si busques un treball professional de lacat o emprimacions a Rubí, consulta’ns sense compromís. Només has de trucar-nos, escriure’ns o venir a veure’ns. Trobaràs les instal·lacions de Santiga Color a Santa perpètua de la Moguda, Barcelona. Et rebrem encantats, per explicar-te els procediments que seguim i per assessorar-te en el servei de pintura industrial a Rubí que millor s’adapti al material i a la seva situació.

DEMANA PREU ARA A SANTIGA COLOR