Lacat industrial a Hospitalet

Servei industrial de lacat de peces a Hospitalet i a tota Barcelona.

La principal diferència entre el servei de lacat industrial a Hospitalet que podem oferir-te i el pintat industrial a Hospitalet és que el laca és a pistola i l’esmaltació a rodet.

A Santiga Color som especialistes a oferir serveis de lacat industrial a Hospitalet i en general a Terrassa, Sabadell, Barcelona… per empreses de múltiples sectors, tant del sector públic com privat.

Com especialistes en el recobriment de pintura en pols, comptem amb un sistema especial pel lacat industrial a Hospitalet. Gràcies a la instal·lació en cadena, amb una secció de pintura liquida i en pols, mantenim un procés continuat i automatitzat que ens permet ser ràpids i precisos, amb altes prestacions en qualitat dels acabats.

En el servei de lacat industrial a Hospitalet tenim departaments especials, de complements i acabats, que treballen de forma conjunta amb l’àrea de qualitat i el magatzem logístic, per poder oferir-te un lacat de forma ràpida i amb les millors qualitats.

Ideal per a petites sèries i treballs molts concrets

La nostra cabina de pols i líquid, amb forn de polimerització estàtic de 6000 x 1600 x1900 mm ens fa ser l’empresa de lacat industrial a Hospitalet ideal pels treballs puntuals de lacat.

Lacar o pintar?

Portes, armaris, mobiliari públic, elements constructius, maquinària… som capaços de realitzar el lacat industrial a Hospitalet de qualsevol element que ens portis. El lacat és un procés complex que requereix una cabina específica per garantir uns acabats bons, que permeten a la pintura suporta per exemple inclemències meteorològiques. Consisteix en la combinació d’una fase de poliment, combinada amb l’assecat i l’aplicació de la pintura. Gràcies al ràpid assecat, la qualitat de la pintura és major, podent-se aplicar acabat en lluentor o mat, al gust del client.

La principal diferència que pots trobar entre el lacat industrial a Hospitalet i el servei general de pintura és la resistència i durabilitat. L’esmalt-laca és molt resistent, es neteja bé, permetent que superfícies exteriors, maquinària d’ús continuat i altres tipus de productes, poden tenir un òptim manteniment de la seva pintura.

Treballem amb pintures i emprimacions d’alta gamma, molt resistents a la corrosió i als impactes, que aconsegueixen sumar en resistència a tots els serveis de lacat industrial a Hospitalet.

Si busques una empresa de lacat industrial a Hospitalet o en qualsevol altra zona de Barcelona, compta amb Santiga Color. Som especialistes en emprimacions i comptem amb la millor tecnologia i personal especialitzat per cometre el servei amb totes les garanties.

PRESSUPOST DE LACAT INDUSTRIAL