Pintura de panells de composite

En panells de composite, treballem amb pintura d’alta gamma i un servei integral.

A pintura de panells de composite o planxes de sandwich per la construcció, treballem sobre carta RAL, pantone, NCS o fins i tot fabriquem el color sobre una mostra que el client ens proporcioni. Tindràs l’acabat que busques, amb un servei integral que inclou la manipulació i entrega a domicili.

Els panells de composite són una solució constructiva eficaç, econòmica, estètica i sostenible per recobriments de façanes d’edificis. Es tracta d’una estructura formada per una planxa central i dues planxes d’alumini que la recobreixen, a manera de sandwich, per aquest motiu també se les denomina panells sandwich.a Santiga Color aportem solucions concretes per aquest tipus d’estructures, realitzant la pintura de panells composite en qualsevol color, amb emprimació o color prelacat pensat exclusivament per la resistència del recobriment a l’erosió de l’exterior.

En pintura de panells de composite, podem pintar amb pintures elàstiques que permeten la manipulació posterior de la indústria o empresa constructora i reformista, en el fresat o plegat de la peça. També realitzem la pintura de panells composite en planxes ja conformades. Si et dediques a un sector industrial i necessita una empresa auxiliar de pintat industrial, som la teva opció perfecta per la qualitat que oferim, amb personalització a la teva mida.

Mobiliari urbà, reformes, obres, pintura per la construcció a Barcelona… El nostre servei de pintura industrial és ampli i abasta multitud de sectors, tan públics i privats.

La pintura de panells composite permet obtenir uns acabats més estètics en cobertes i façanes, en una arquitectura de disseny adaptat a les noves tendències decoratives. A Santiga Color estem en constant formació i innovació, per ajustar-nos a la demanda en durabilitat i en acabats. Trobem solucions de pintura per qualsevol tipus de superfície.

Amb la pintura de panells de composite resolem una decoració estètica i funcional al mateix temps, adequat tant a interiors com a exteriors, en superfícies que exigeixen un alt grau de rigidesa i uniformitat.

Oferim diverses opcions d’acabats, com lacats d’alta resistència i emprimació adequades al tipus de material, també a elements metàl·lics. Si busques una empresa de pintura industrial a Barcelona per treballs de pintat de panells de composite en rehabilitacions, reformes, processos industrials o constructius, només has de sol·licitar-nos un pressupost sense compromís. Estudiarem les teves necessitats, assessorant-te en tot moment, perquè el resultat final sigui satisfactori per a tu i per al teu client final.

Pintat de façanes ventilades

Un dels tancaments exteriors més comuns al nostre servei de pintat de panells composite és el de les façanes ventilades. Encara que els panells composite poden utilitzar-se per multitud de solucions constructives, les façanes ventilades són els revestiments de tendència, per la seva comoditat, la seva resistència i el seu alt grau d'aïllament tèrmic i acústic.

Pintem per mantenir i millorar l’alt grau de prestacions que obtinguin aquest tipus de panells composite. Demani pressupost del pintat de panells composite. Et respondrem sense compromís.