Pintura de tancaments a Sabadell

En tancaments d’alumini, som la teva empresa de pintura a Sabadell especialista.

Pintura de tancaments a Sabadell

Si busques una empresa per realitzar serveis de pintura de tancaments a Sabadell, Santiga Color és l’especialista en emprimacions sobre alumini que estaves esperant, per a treballs de pintura d’exteriors en qualsevol part de Barcelona.

Lacat de perfils, portes, finestres...

El lacat en perfils d’alumini de portes, façanes o finestres requereix pintura per a tancaments a Sabadell adequada a la superfície, per garantir l’adherència del color i l’òptim manteniment al llarg del temps.

A Santiga Color realitzem la forma prèvia la preparació de la superfície, per aconseguir una bona adherència de la pintura de tancaments a Sabadell, amb una doble cabina de treball, per a pintura en pols i pintura líquida. També comptem amb una producció en cadena, amb forn de polimerització de 40m, per a grans tancaments, portes, portons o façanes exteriors, en el forn de polimerització estàtica realitzem petites sèries o treballs puntuals especials.

Santiga Color, empresa capdavantera en pintura industrial a Barcelona

Podem ocupar-nos de la pintura de tancaments a Sabadell de tota classe. Des de la façana d’un comerç o local, fins al sofisticat tancament tipus Jansen, amb perfil d’alumini i vidres de mida gran.

Tancaments i façanes en acer, cristalleria, panells...

A més dels serveis de pintura de tancaments a Sabadell que podem efectuar, treballem altres superfícies constructives. Pintem la rematada dels canalons, cantonades, coronacions, etc. Treballem la pintura de façanes de xapa minionda o grecada, de celosies deploye, venecianes, reixes, columnes o lames solars. Pràcticament podem pintar qualsevol element interior o exterior per a la construcció.

Evitem la corrosió, amb lacats especials

En pintura de tancaments a Sabadell per exteriors amb acer, hem de tenir en compte un element fonamental per aquest tipus de superfícies: la corrosió. A Santiga Color ens valem d’emprimacions especials per al lacat de superfícies metàl·liques d’acer, ferro o diverses superfícies (fusta, acer i vidre).

Necessites un servei de pintura industrial?

Alumini, acer, sublimacions en fusta, dissenys corporatius, treballs especials en pintura de tancaments… Consulta’ns sense compromís. Els nostres tècnics et respondran, assessorant-te en tot moment, segons la pintura de tancament més apropiada per a cada tipus de superfície.

T’ASSESSOREM SENSE COMPROMÍS. CONSULTA’NS