Lacat industrial a San Cugat del Vallès

Som especialistes en l’aplicació de tècniques noves de lacat a escala industrial

Et donem la benvinguda a la pàgina web de Santiga Color et convidem que descobreixis, de primera mà, l’ámplia varietat de serveis i opcions que t’oferim en tot el relacionat al lacat industrial a Sant Cugat del Vallès. Truca’ns per telèfon o posa’t en contacte amb nosaltres a través de qualsevol dels mitjans que t’hem indicat en aquesta pàgina web i deixa a les millors mans el lacat de totes les superfícies que fabriques o necessites renovar.

Diferències que existeixen entre el lacat i la pintura

No és el mateix l’acció de lacar que la de pintar i, per això, t’expliquem la diferència que existeix entre ambos. En primer lloc t’expliquem en què consisteix el lacat de superfícies (aplicat a l’àmbit empresarial i industrial): es tracta de l’aplicació d’una espècie de laca mitjançant polvorització a través d’una pistola; se li pot donar un acabat mat o brillant que, en ambdós casos destacarà per la seva suavitat, duresa, resistència i protecció davant d’accions externes. Per una altra banda, el pintat de superfícies consisteix bàsicament en l’aplicació de pintura (mitjançant brotxa o pistola), el que dóna a la peça un acabat més rugós que amb el lacat. Aquesta segona opció és menys recomanable si el que vols és protegir al màxim la peça.

A la nostra empresa de San Cugat del Vallès estem especialitzats en un d’aquests dos processos, en el lacat industrial, de manera que si desitges obtenir les millors garanties d’èxit, et recomanem que ens truquis a nosaltres. Som una empresa molt reconeguda i ben posicionada en el sector i avui dia treballem per desenes d’administracions locals, administradors de finques i empresaris procedents de qualsevol racó de Catalunya, com Badalona, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramanet, Rubí, Terrassa, Granollers o Barcelona, entre altres.

A la nostra empresa de lacat industrial a Sant Cugat del Vallès comptem amb un equip humà preparat i experimentat. A més posem a la teva disposició una cabina per a pols i un altre per a líquid. Aquestes cabines tenen, a més, un forn de polimerització estètic de 6000 x 1600 x 1900 mm, perfecte per al lacat de peces i productes en petites sèries.

En relació amb les tècniques de pintat industrial que desenvolupem a Santiga Color dir que abastem pràcticament totes les que existeixen en el mercat, optant sempre per la més apropiada al teu cas i característiques. Gran part del procés que realitzem segueix sent manual (o depèn directament del tècnic) encara que la tendència en el nostre sector passa per l’automatització de tots els processos d’aplicació. No obstant això, a Santiga Colorseguir donant aquest toc de distinció amb un treball manual, en el qual un tècnic especialitzat comprovi, en tot moment, que el procés de lacat s’està desenvolupant segons el previst.

VOLS SABER ON ESTEM?