Lacat industrial a Granollers

Servei a Granollers de lacat industrial professional.

Com especialistes en pintura industrial, el nostre servei de lacat industrial a Granollers està adaptat al tipus de superfície i a les preferències estètiques del client.

Al taller de lacat industrial disposem d’una cabina per a pols i un altre per a líquid, amb un departament de preparats especials, altre de qualitat i dos magatzems, de manera que ens permet abastar el servei de forma integral i especialitzada. Des de petites sèries o treballs concrets, fins a grans volums, Santiga Color és l’empresa que busques de lacat industrial a Granollers per obtenir uns acabats perfectes, amb gran resistència o durabilitat en el seu manteniment. El lacat permet la resistència, per exemple, a les inclemències meteorològiques en elements d’exteriors, en mobiliari públic o senyalització pública.

Disposem de forn de polimerització estètic de 6000x1600x1900 i a més, Santiga Color està especialitzada en rètols, façanes o elements d’identitat corporativa, de manera que el servei de lacat industrial a Granollers podrà efectuar-se atenent als colors o dissenys corporatius de cada client.

Ens ajustem a cada client

Gràcies al departament de qualitat, investigació i desenvolupament optimitzem processos, aconseguint bons acabats, en el menor temps possible, per entregar les comandes de lacat industrial a Granollers en el temps estipulat.

En els dos magatzems logístics abastem totes les sèries de lacat industrial a Granollers, Hospitalet, Barcelona… en general, a tota la zona, entregant les comandes a temps a les instal·lacions del client.

Quant a l’equipament tècnic per poder realitzar els treballs de lacat industrial a Granollers, Santiga Color té dues cabines de pintura liquida i dues cabines de pintura en pols. A més, a la secció de pintura mixta realitzem un procés continu, robotitzat amb forn de polimerització de 40m. El gàlib és de 1900x1000mm i una longitud de fins a 7 metres.

Necessites assessorament per a un treball de lacat industrial a Granollers? Som la teva empresa auxiliar de pintura a Barcelona. Apliquem el servei en rètols, maquinària, façanes, mobiliari metàl·lic, etc. Encara que en general aquest servei de lacat industrial és especialment apropiat per a superfícies amb perfils d’alumini que necessiten altes prestacions de resistència enfront de la pluja, el vent o l’ús perllongat.

Santiga Color: garantia de qualitat

Més de 30 anys d’experiència avalen la qualitat dels resultats que podem oferir-te en serveis de lacat industrial a Granollers. Treballem amb una instal·lació en cadena, revisant la qualitat d’acabats en cada fase. Sigui un lacat en húmit o en pols, si vols empreses de pintura industrial a Barcelona que t’ofereixi totes les garanties, consulta’ns, pressupost sense compromís. T’assessorarem per ajustar-nos a les teves necessitats concretes.

PRESSUPOST DE LACAT INDUSTRIAL A GRANOLLERS

Santiga Color, la teva especialista en pintura a Barcelona