Pintura Industrial a Sabadell

Especialistes en pintura industrial a Sabadell per a façanes, obres, reformes o mobiliari.

Construccions, reformes, façanes, plafons composite i sandwich, mobiliari urbà, mobles metàl·lics... A Santiga Color som especialistes en tota classe de serveis de pintura industrial a Sabadell, pintat amb grans estructures o serveis de pintat per empreses.

Oferim servei professional de pintura industrial a Sabadell, a Granollers i en general, a qualsevol punt de Barcelona, especialitzats en lacats en pintura liquida i en pols.

Si busques un servei integral de pintura industrial a Sabadell, podem proporcionar-te des de tasques de pintat o manipulat, fins a l'embalatge i entrega en el domicili.

Pintura per a façanes, mobiliari d'oficina, metàl·lic o urbà

Els serveis de pintura industrial a Sabadell que prestem abasten tot tipus de sectors i clients. Des d'administracions de finques que busquen serveis de pintura per a façanes o reixats, fins a empreses que necessiten pintar el seu mobiliari d'oficina. Per últim, també podem realitzar serveis de pintura industrial a Sabadell per organismes públics en obres de condicionament en espais com parcs o carrers.

Busques serveis de pintura industrial a Sabadell?

Podem garantir qualitat, preu i rapidesa

Pintura Industrial corporativa a Sabadell

Pintem tota classe d'elements corporatius, des de senyalitzacions, lluminosos, logotips, lletres corpòries... Podem reflectir fidelment la teva identitat corporativa en un servei de pintura industrial a Sabadell.

Pintura industrial per construcció a Sabadell

Perfileria, façanes, reixes, tancaments... Pintem elements constructius d'exterior o interior, amb pressupostos adaptats al volum del servei. Si busques pintors per a obres a Sabadell que garanteixin un alt grau de qualitat i un servei professional i ràpid, confia en la nostra empresa de pintura industrial a Barcelona. Et facilitem un pressupost adaptat.

Pintura industrial per a plafons de composite a Sabadell

Òptims per exteriors, com façanes o rètols, els plafons de composite ofereixen visibilitat i fàcil manteniment. A Santiga Colors som especialistes en el pintat de plafons de composite a Sabadell, com a professional del sector busques un servei de pintura industrial a Sabadell per aquesta classe d'elements constructius o decoratius, només has de consultar-nos. Podem pintar sobre la carta RAL, pantone, NCS o fabricar el color sobre la mostra que ens proporcionis.

Pintura industrial a Sabadell per exteriors

Pintem mobiliari de la via pública, amb processos i materials que permeten un òptim manteniment al llarg del temps. Carrers, voreres, parcs, patis privats... També podem treballar per administradors de finques o comunitats de veïns, en el servei de pintura industrial a Sabadell que ens sol·licitin.

Per què apostar per la nostra empresa de pintura industrial a Sabadell?

A Santiga Color fa més de 30 anys adaptant el nostre servei de pintura industrial a Barcelona a les necessitats i millores del sector. Sabem el que fem i això, ens permet treballar de forma ràpida, precisa i més accessibles per al client, gràcies a l'enorme volum de treballs amb el qual treballem (de materials i clients).

Si necessites pintar exterior, façanes, en obres o reformes o mobiliari de metall, has de confiar en un servei específic de pintura industrial que pot protegir els suports de les agressions físiques i químiques del pas del temps, mantenint una estètica davant a les inclemències meteorològiques.

Som el teu especialista en pintura industrial a Sabadell

Demana'ns pressupost sense compromís.

Aquí;