Pintura industrial a Santa Coloma de Gramanet

Pintors de qualitat al servei de les teves instal·lacions. Confia en nosaltres

A Santiga Color som experts en l’aplicació de pintura industrial a Santa Coloma de Gramanet, a part d’una altra sèrie de serveis personalitzats, com el lacat de superfícies o la construcció de tota classe de tancaments. Si vols que et facilitem un pressupost previ sense compromís, posa’t en contacte amb nosaltres a través de correu electrònic o telèfon i t’explicarem la nostra forma de treballar, tarifes i tots aquells detalls addicionals que desitgis conèixer.

El servei concret que realitzem de pintura industrial a Santa Coloma de Gramanet consisteix en l’aplicació de pintura especial en superfícies industrials (sostres, sòls i parets) que permetin que la nau conservi un correcte aspecte estètic i eviti la corrosió a causa de l’ús diari i al pas del temps. Posem l’accent principalment en les estructures metàl·liques, ja que són les que es veuen més afectades i les que necessiten l’aplicació d’una capa de pintura amb més freqüència.

T’assessorem personalment perquè localitzis la pintura que millor s’adapti al que les teves instal·lacions necessiten

Com t’hem esmentat, si desitges contractar els nostres serveis, tan sols has de posar-te en contacte amb nosaltres i explicar-nos que és el que necessites concretament. En aquest moment t’assessorarem personalment i t’explicarem les diferències entre les diferents pintures que existeixen en el sector, ja que no totes serveixen per als mateixos usos ni tampoc ofereixen la mateixa resistència i permanència amb el pas del temps. Aquesta és una de les característiques que sempre has de tenir en compte a l’hora de contractar un servei d’aquestes peculiaritats, ja que pots trobar-te amb empreses que ofereixen tarifes més baixes, però també poca qualitat en els seus productes i fins i tot en els seus acabats.

A Santiga Color et garantim sempre la màxima qualitat, tant en els materials utilitzats (nosaltres portem tot el necessari, sense que així hagis de facilitar res) com en la realització del treball en si mateix, ja que comptem amb un personal molt seriós i experimentat, amb una àmplia trajectòria professional a la seva esquena. A més, si detectes qualsevol anomalia després que hàgim realitzat les nostres tasques, pots avisar-nos i ens farem càrrec de solucionar-lo. Qualitat, professionalitat i bons resultats són les tres característiques que millor ens identifiquen.

La pintura industrial és qüestió d’imatge, encara que no t’ho creguis.

No volem acabar sense recordar-te la importància que té la pintura industrial a Santa Coloma de Gramanet. Imagina que entres en una empresa i veus que les seves parets i sòls estan totalment desgastats, les seves baranes oxidades i les màquines amb la pintura escrostonada. No t’emportaràs mala imatge d’aquest lloc encara que ofereixin el millor servei? A això és al que ens referim a Santiga Color en dir-te que és essencial mantenir en perfectes condicions les teves instal·lacions, ja que està directament relacionat amb la imatge que projectes als teus clients. Confia en nosaltres, no et defraudarem. Ens desplacem a qualsevol lloc en el qual sol·licitin els nostres serveis, com Badalona, Rubí o Sant Cugat del Vallès, entre altres poblacions.