Lacat industrial a Mollet

Amb un lacat industrial a Mollet, protegim les superfícies metàl·liques de l’erosió.

¿Què busca un particular o una empresa en el seu servei de lacat industrial a Mollet? A Santiga Color ho sabem bé, perquè fa molts anys que treballem en el sector de la pintura industrial per tota la zona.

Sigui una superfície concreta o un ampli nombre de productes, en mobiliari, maquinària, façanes o components industrials, a Santiga Color treballem de forma ràpida i precisa, amb maquinària d’última generació i instal·lacions adaptades. A la seu de la nostra empresa de lacat industrial, disposem d’una secció de pintura mixta (líquid i pols) per poder oferir un procés continu i automatitzat, amb un forn de polimerització de 40m.

Per als nostres treballs de lacat industrial a Mollet, Santiga Color compta amb una cabina per a pols i una altra per a líquid, amb un departament de preparats especials, altre de qualitat i dos magatzems, amb àmplia capacitat logística d’emmagatzematge i gestió de la mercaderia.

El nostre servei de lacat industrial a Mollet és ideal per a petites sèries o treballs concrets, perquè disposem de doble cabina, com ja hem mencionat i perquè el forn de polimerització estètic de 6000x1600x1900 ens permet treballar des d’una peça concreta de diferents dimensions, fins a una cadena d’articles per al lacat industrial a Mollet, a Terrassa, a Hospitalet o en qualsevol altra zona.

Lacat o pintat industrial?

Encara que moltes vegades s’utilitzen aquests dos termes com a sinònims d’una mateixa activitat, la veritat és que el laca és un tipus de pintat més específic, que reuneix una sèrie de característiques. El lacat industrial a Mollet que realitzem és un procés complex, que requereix una cabina específica per aconseguir uns bons acabats.

El lacat industrial com activitat consisteix en la combinació d’una fase d’escatat, combinada amb l’assecament i la posterior aplicació de la pintura. Pot aplicar-se el lacat amb un acabat de brillantor o mat, segons les preferències de cada client.

A Santiga Color treballem el lacat industrial a Mollet amb emprimacions d’alta gamma, que permeten que la pintura pugui resistir a exteriors, amb un òptim manteniment. Els avantatges d’esmaltatge o laca davant a la pintura convencional és que pugui aplicar-se en major nombre de superfícies i es neteja bé. El lacat industrial és el tipus d’emprimació perfecta per a materials metàl·lics, exposats a exteriors o zones humides. A més, segons el tipus d’estada on s’ha de situar, podem personalitzar el servei, per afavorir la durabilitat de la pintura o per ajustar-nos al disseny que sigui precís.

Si necessites una empresa de lacat industrial a Mollet, per a un servei puntual, sigui de petit o gran volum, contacta amb Santiga Color. Et facilitarem un pressupost al servei de lacat que precisis.