Pintura industrial a Sant Cugat del Vallès

Servei industrial de pintura i lacats per tot el Vallès.

Pintura industrial a Sant Cugat del Vallès

Oferim un servei professional de pintura industrial a Sant Cugat del Vallès, enfocat a empreses, organismes o administracions, que necessiten un servei professional de pintat en exteriors, façanes, espais oberts o tancats.

Ja sigui un rètol comercial, com el mobiliari urbà d’una localitat, si necessites una emprimació que s’adapti a l’ús i situació que tingui el material, Santiga Color et proporcionarà els millors acabats possibles, per a un servei resistent, econòmic i durador.

Reixes, columnes, façanes de xapa, planxes de planell sàndwich i composite, mobles metàl·lics… ens adaptem al servei de pintura industrial que necessitis, en qualsevol color i sense comanda mínima.

CONTACTA AMB SANTIGA COLOR

Evitem la corrosió, amb emprimacions adaptades a superfícies metàl·liques

Si busques un lacat industrial d’equipament, maquinària o mobiliari metàl·lic, enfocat al terreny industrial o a exterior i façanes, a Santiga apliquem una capa especial i un servei especialitzat, que es caracteritza per una resistència més gran a la corrosió pròpia d’aquesta classe de superfícies.

Pintura de perfils per a façanes

Si el servei de pintura a Sant Cugat del Vallès està enfocat a perfils de façanes, a Santiga ens ocupem del pintat d’aquestes superfícies, en làtex, oli o en pintura a mida, completament especialitzada.

Pintat de panells sàndwich

Santiga Color és l’empresa de pintura que abasta la gamma més gran de solucions possibles dins del sector del pintat industrial. En el cas de pintat panells sàndwich, apliquem l’emprimació en les planxes de qualsevol color prelacat. Ens pots indicar el pantone exacte i no hi ha unitats mínimes, de manera que si només necessites un servei puntual de restauració, també pots contactar amb el taller de Santa Perpètua de Mogoda.

Empresa auxiliar de pintura per la construcció

Treballem com empresa auxiliar per altres empreses de serveis relatius a la fabricació de components, maquinària o bé, per administracions i constructores, entre altres sectors. El nostre servei se centra a aportar la màxima qualitat en treballs de recobriments orgànics en pintura líquida o en pintura en pols.

Taller de pintat industrial a Barcelona

Des d’una unitat, fins a comandes en cadena, a Santiga Color disposem dels recursos necessaris per escometre la pintura de grans peces, petites o grans sèries curtes o comandes puntuals de pintat d’una sola xapa, rètol o peça concreta.

Comptem amb una secció de pintura mixta en líquid i en pols, amb processos automatitzats i robotitzats de màxima precisió. En el forn de polimerització de 40m podem treballar amb peces de 1900 x 1000 mm i longituds de fins a 7 metres. A l’enorme infraestructura, sumem departaments específics de preparats especials, muntatges auxiliars i de qualitat i investigació, que s’ocupen d’obtenir sempre les millors emprimacions segons el material a pintar i la seva localització.

CONTACTA AMB SANTIGA COLOR