Pintura industrial a Granollers

Lacat i pintura industrial a Granollers, per a particulars i empreses

En serveis de pintura industrial a Granollers, proporcionem solucions adaptades a cada tipus de client. Des de mobiliari de via pública, fins a façanes de comunitats de veïns o maquinària, peces o equipament d’empreses, Santiga Color podrà realizar un pressupost adaptat i ajustat exactament a les necessitats de la teva empresa.

La nostra empresa de pintura industrial a Barcelona proporciona un servei integral en les tasques de pintat i manipulat, embalatge o entrega a domicili.

Treballem amb materials i components adaptats al tipus de superfície, perquè el servei de pintura industrial a Granollers pugui tenir un òptim manteniment al pas del temps. A més, per la pintura industrial d’exteriors, proporcionem solucions que aguantin les inclemències meteorològiques i les agressions físiques o químiques al pas del temps.

Pintura industrial per empreses

En serveis de pintura industrial a Granollers realitzem recobriments i tractaments específics per la indústria. Amb gran capacitat i flexibilitat, disposem de tecnologia puntera per ajustar-nos al tipus de material, que ens permet pintar fins i tot aquelles peces amb condicions extremes en temperatura, fricció o humitat.

Més de 30 anys donant color a la teva vida

Pintem mobiliari urbà, com parcs o fanals, plafons composite o sandwich, façanes o rètols amb la teva imatge corporativa, elements constructius i mobles metàl·lics, infraestructures d’empreses o indústries...

Plafons de composite, façanes rètols.

Els plafons de composite són opcions òptimes per exteriors, com façanes o rètols, perquè ofereixen més visibilitat i permeten un fàcil manteniment. A Santiga Color som especialistes en el pintat de plafons de composite a Granollers, Sabadell i a tota Barcelona. Només has de sol·licitar-nos un pressupost i ens ocuparem de la resta.

Quins altres serveis podem oferir-te?

Pintat de mobiliari metàl·lic.

Gràcies a la nostra experiència i professionalitat, tindràs la millor relació entre qualitat i a bon preu en el teu servei de pintat de mobiliari metàl·lic a Barcelona. Obtenim recobriments duradors, amb pintures i emprimacions d’alta gamma, resistents a impactes, a elements corrosius i al desgast diari.

Pintat de planxes de planell

Pintem planxes de composite, plafons sandwich en qualsevol color, amb emprimació o prelacat amb pintures especials per l’exterior.

Per a pintura industrial a Granollers, podem pintar amb pintures elàstiques, especialment dissenyades pel fresat i plegat en el procés industrial de tractament.

Pintura industrial contra la calor

La pintura intumescent permet ralentir l’expansió del foc en cas d’incendi. Aquest tipus de pintat converteix la superfície en aïllant de la calor, retardant la propagació del foc. És especialment recomanable en sortides d’emergència.

Pintura industrial contra l’oxidació

El mobiliari metàl·lic o les estructures exteriors sofreixen més deterioració, que amb el pas del temps es transforma en òxid. Per evitar-ho, disposem de pintura contra l’oxidació, que ens permet oferir un servei de qualitat i durador, en el pintat de components metàl·lics.

Si busques professionals de pintura industrial a Granollers, la nostra empresa de pintura industrial a Santa Perpètua de Mogoda té la major oferta de solucions en lacat industrial. Pots seleccionar el color sobre carta RAL; pantone, NCS o podem fabricar el color sobre una mostra que ens facilitis.

Solucions adaptades
a cada superfície

CONSULTA’NS