Pintura de tancaments a Granollers

Aconsegueix la teva pintura de tancaments a Granollers amb el millor acabat

Necessites pintar baranes, reixes, portons o façanes? A Santiga Color ara també disposem del servei de pintura de tancaments a Granollers. I a més, et garantim la millor qualitat.

Cansat que l’exterior de l’edifici o alguns elements que ho envolten llueixin amb desperfectes? Amb grans professionals com els que tenim a Santiga Color podràs acabar amb aquest problema si contractes la nostra pintura de tancaments a Granollers.

Els millors professionals a Santiga Color

Els nostres experts en pintura de tancaments a Granollers prepararan el material que desitges pintar perquè no quedin imperfeccions. A Santiga Color utilitzem emprimacions especials per assegurar el millor acabat en aquelles superfícies d’alumini, d’acer, fusta o vidre.

Comptem amb una doble cabina de treball, una de pintura líquida i una altra de pintura en pols. Però si necessites pintura de tancaments a Granollers per a grans superfícies, també disposem de producció en cadena. En aquest procés treballem amb dues cabines de pintura líquida i en pols, on es barregen amb un forn de polimerització de 40m que arriba a aconseguir temperatures de fins a 300 ºC.

A Santiga Color treballem amb tota classe de pintura industrial i els nostres 30 anys que portem en el sector ens atorguen una experiència i serietat en la qual la qualitat està garantida. Estem especialitzats en pintura de tancaments a Granollers i a Barcelona i voltants.

Treballem amb sèries grans i petites

Podem realitzar la teva pintura de tancaments a Granollers tant en encàrrecs de sèries petites com en aquelles més amplies. A més, com som una empresa auxiliar de pintura industrial a Barcelona, treballem per empreses de caràcter públic o privat.

Sabem que els materials exteriors, no es poden pintar cada poc temps. Per això, a Santiga Color volem oferir-te un servei de pintura de tancaments a Granollers en el qual t’assegurem la seva màxima duració i que resisteixi fàcilment al fred, la pluja o al vent.

Contacta amb nosaltres

Si vols contractar el teu servei de tancaments a Granollers, a Santiga Color comptem amb els millors professionals i equip tècnic per garantir la seva qualitat, efectivitat i màxima duració. Posa’t en contacte amb nosaltres i demana pressupost sense cap classe de compromís.

CONSULTAR PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS