Pintura de tancaments a sant Cuigat del Vallès

Som especialistes en la pintura de tancaments i elements corporatius d’empreses

Pintura de tancaments a Sant Cugat del Vallès

Si estàs intentant localitzar a una empresa especialitzada en pintura de tancaments a Sant Cugat del Vallès que t’ofereix professionalitat, qualitat i bons resultats, dóna un cop d’ull als serveis de Santiga Color i decideix quin d’ells és el millor, segons les teves necessitats. A la nostra empresa t’oferim un servei completament integral, que inclou el projecte, la realització del servei i el seu posterior manteniment si fos necessari.

La pintura de tancaments que desenvolupem a Santiga Color s’adapta per complet a les necessitats dels nostres clients. Treballem a tota la província de Barcelona, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramanet o Granollers, entre altres. Demana’ns pressupost ara mateix i t’ho enviarem sense cap mena de compromís.

El servei de pintura de tancaments va molt més enllà del que molts poden imaginar: la simple rutina dels accessos, reixes o tanques que delimiten una propietat privada. A Santiga Color desenvolupem treballs específics per empreses, que inclouen la realització de rètols, pintura de mobiliari urbà (com a fanals o bancs) i la realització de treballs específics per elements de decoració interns, com planxes o revestiments de xapa.

Mitjans tècnics del nostre taller de pintura de tancaments

Per poder desenvolupar serveis específics de pintura de tancaments a Sant Cugat del Vallès és imprescindible comptar amb una sèrie d’elements tècnics i maquinària molt específica. A Santiga Color hem fet una aposta per la innovació i per la tecnologia, prova d’això, són les instal·lacions que tenim. Per mencionar algun d’aquests mitjans, t’exposem els següents:

  • INSTAL·LACIÓ EN CADENA: Es tracta d’una secció de pintura mixta de tancaments, que aplica pintura en pols i líquida. Permet la pintura de peces fins a set metres de llarg i treballa amb temperatures elevades, que oscil·len entre 50 i 300 graus.
  • INSTAL·LACIÓ ESTÀTICA: Es tracta d’una cabina de pintura amb un forn de polimerització, que aplica pintura en pols i també líquida. Aquest equip és apte per a treballs especials i petites peces, ja que realitza treballs molt exhaustius.

A part de les màquines i sales de pintura també és fonamental per a nosaltres comptar amb un equip de tècnics especialistes que sàpiguen, no només, manejar aquestes màquines sinó també realitzar tota classe de treballs. A Santiga Color tenim la sort de tenir en plantilla a professionals amb una àmplia trajectòria laboral a l’esquena, persones que es preocupen pel treball ben fet i que t’assessoraran en tot moment. Si vols que t’ajudem a triar el color més apropiat per la pintura del teu tancament o que t’aconsellem un treball concret de pintura industrial, truca’ns per telèfon o parlarem el temps que sigui necessari.

VULL COMPTAR AMB SANTIGA COLOR