Pintura de tancaments a Hospitalet

Santiga Color, especialistes en pintura de tancaments a Hospitalet

Necessites una empresa amb professional per a pintura de tancaments a HospitaletSantiga Color és el que estàs buscant. Comptem amb una àmplia experiència i amb un gran equip, tant humà com tècnic, per garantir-te un resultat impol·lut.

A Santiga Color sabem la importància que té visualment una bona tasca de pintura de tancaments a Hospitalet, per això ens prenem el nostre treball molt seriosament. Som l’empresa capdavantera en pintura industrial de Barcelona.

Ràpid i eficaç

Realitzem pintura de tancaments a Hospitalet per a tota classe de necessitats: reixes, façanes, portes de garatge, persianes… Tu ens expliques el que vols i nosaltres ens posem mans a l’obra. A més d’oferir-te un servei en el qual cuidem els detalls, t’assegurem agilitat. Volem donar-te el millor en el menor temps d’espera possible.

Perquè la teva pintura de tancaments a Hospitalet sigui molt més duradora i resistent a condicions climàtiques com la pluja o el vent, abans de pintar preparem la superfície per obtenir més adherència i així mantenir el color en un bon estat durant més temps.

Un altre element a tenir en compte en la pintura de tancaments a Hospitalet amb materials com l’acer és la corrosió. Nosaltres comptem amb emprimacions especials per aquestes superfícies metàl·liques i protegir-les.

Com treballem a Santiga Color?

A les instal·lacions de Santiga Color per a la pintura de tancaments a Hospitalet disposem de dues cabines de pintura líquida i unes altres dos de pintura en pols. La nostra secció d’instal·lació en cadena barreja aquestes dues pintures en un procés continu i robotitzat amb un forn de polimerització de 40 m que arriba fins a temperatures d’entre 50 ºC i 300 ºC. També disposem d’una altra instal·lació estàtica per a treballs especials pensats per a sèries més petites.

A Santiga Color estem especialitzats en pintura de tancaments a Hospitalet o qualsevol altre lloc que desitgis a Barcelona. També realitzem altres serveis relacionats amb la pintura industrial com els rètols i articles d’identitats corporatives, mobiliari urbà o mobles metàl·lics.

Contacta amb nosaltres

Si desitges conèixer més sobre el que t’oferim en pintura de tancaments a Hospitalet o qualsevol altre servei de pintura industrial, pots contactar amb nosaltres i demanar pressupost sense compromís.

CONSULTAR PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS