Pintura de tancaments a Mollet

Reixes, façanes, columnes… ens ocupem a Mollet de projectes de pintura per a tancaments.

Pintura-de-tancaments-a-MolletCom especialistes en tota classe d’emprimacions sobre alumini, a Santiga Color ens ocupem d’oferir un servei de pintura de tancaments a Mollet amb les millors qualitats i acabats.

Realitzem el lacat de perfils, en portes de garatge, façanes, reixes, baranes metàl·liques i, en general, en qualsevol element estructural, mobiliari o tancament a Mollet, Terrassa, Sabadell o qualsevol altre punt de Barcelona.

Abans d’ocupar-nos de la pintura de tancaments a Mollet, realitzem una preparació de la superfície, per obtenir major grau d’adherència i durabilitat. El nostre objectiu és que el color es mantingui, resistint al fred, a la pluja o al vent.

Al nostre taller de pintat industrial a Santa Perpètua de Moguda, comptem amb una secció de pintura mixta i amb dues cabines, per a la pintura líquida o pintura en pols, apropiada sobretot per a superfícies metàl·liques. El forn de polimerització de 40m ens permet poder abastar grans estructures, en un servei ràpid de pintat al forn a temperatura que abasta, des de 50 a 300ºC.

Forn de polimerització de 40m, amb temperatura de fins a 300ºC

Com empresa auxiliar de pintura industrial, treballem per a altres entitats, tant publiques com privades. Ens ocupem de la pintura de tancaments a Mollet, Terrassa, Sabadell i, en general, a tota la província de Barcelona.

En superfícies metàl·liques exteriors, com mobiliari urbà, façanes, portes de garatge o aparadors, el nostre servei de pintura de tancaments a Mollet evitarà la corrosió, amb lacats especials i emprimacions aptes per acer, ferro, vidre, fusta...

Si busques un taller de pintura industrial o pintors per a tancaments metàl·lics, som la teva opció ideal. Gestionem des de la sublimació de persianes, fins al pintat de portes de garatge o grans tancaments metàl·lics.

EL TEU ESPECIALISTA EN LACATS I EMPRIMACIONS
Pintura industrial A Mollet?
Lacat industrial A Mollet?

Servei professional, ràpid i personalitzat

Vols un pressupost?

Volem poder atendre’t de manera directa, per donar-te un preu el més ajustat possible i que reuneixi totes les garanties en resistència i durabilitat. Consulta amb Santiga Color i el nostre equip tècnic es posarà en contacte amb tu al més aviat possible.

SÍ, VULL CONÈIXER UN PREU, SENSE COMPROMÍS