Pintura de tancaments a Terrassa

Reixes, façanes, columnes… ens ocupem a Terrassa de projectes de pintura per a tancaments.

Pintura de cerramientos en Terrassa

Reixes, baranes, portes de garatge, façanes… Som especialistes a oferir un servei de pintura de tancaments a Terrassa professional, durador i garantit.

Santiga Color, especialista en pintura industrial

La pintura per a tancaments a Terrassa que apliquem està especialment dissenyada per a superfícies metàl·liques exposades a la intempèrie, que hi han de suportar condicions climatològiques de tota classe.

En les persianes, baranes, portes, portons o reixes apliquem pintura per a tancaments a Terrassa realitzant el servei integral, amb la manipulació, embalatge, entrega i muntatge que sigui necessari.

Servei integral: pintat, manipulació, entrega i muntatge

Comptem amb una secció de pintura mixta, amb dues cabines de pintura líquida i altres dos de pintura en pols, per poder realitzar un servei en cadena de petites o grans sèries. Gràcies a la tecnologia, en automatitzacions i precisió, obtenim resultats de gran qualitat.

Cobrim superfícies especials amb emprimacions concretes

Per a superfícies amb necessitats concretes, el teu servei de pintura de tancaments a Terrassa tindrà a un departament de preparats especials, muntatges de complements i acabats.

Santiga Color fa més de 30 anys que treballem el lacat o recobriments enfocat a l’àmbit industrial, per a la construcció, elements urbans, espais tant interiors com exteriors, en petites o grans dimensions, puntua per a una peça o en sèries curtes i llargues. Si busques una empresa de pintura de tancaments a Terrassa o en qualsevol part de Barcelona, compta amb el nostre compromís i experiència.

Experiència en pintura industrial per a exteriors

Gràcies als lacats al forn, amb temperatures de treball de 50 a 300 ºC en lacat en pols especial per a superfícies metàl·liques, el nostre servei de pintura de tancaments a Terrassa obtenen els millors acabats. Per a superfícies metàl·liques, la pintura en pols permet guanyar resistència davant als impactes, a la pluja, el vent o a qualsevol altra inclemència a la qual s’enfronten les superfícies exteriors que es troben a la intempèrie.

Lacats en acer, pintat de metalls, com ferro acer inoxidable, planells sandwich en façanes exteriors… pintem en qualsevol color, realitzant un servei d’emprimacions o en brut.

En el moment en què sol·licitis un pressupost de pintura de tancaments a Terrassa, ens posarem en contacte, per assessorar-te sobre la classe de pintura més convenient, atenent les característiques de la seva superfície, la situació en la qual es troba o el pressupost que tinguis al cap.

CONSULTAR PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS