Pintura industrial a Mollet

Servei integral de pintura industrial a Mollet. Demani pressupost.

30 anys donant color a la teva vida

A Santiga Color estem especialitzats a oferir un servei integral en pintura industrial a Mollet i en general, en qualsevol part de la comarca (Granollers, Terrassa, Hospitalet…) Des d’elements de la via pública, com a fanals o bancs, fins al lacat industrial d’elements constructius o mobles metàl·lics, la nostra empresa de pintat per empreses a Mollet ofereix un servei altament especialitzat.

Qualitat i resistència

En els serveis de pintura industrial a Mollet, treballem amb components adaptats a cada tipus de superfície, perquè suportin les agressions físiques de la intempèrie o del pas del temps, amb més grau de qualitat i resistència.

Per realitzar els nostres treballs de pintura industrial a Mollet, comptem amb tecnologia puntera que ens permet pintar fins i tot les peces més grans o extremes en fricció, temperatura o humitat. A les instal·lacions comptem amb una secció de pintura mixta pel procés de pintura continua, automàtica i robotitzada, amb un forn de polimerització 40m. Realitzem treballs sobre tot tipus de materials, de forma integral, en un servei que inclou la manipulació, muntatge i entrega a domicili.

Quin servei de pintura industrial a Mollet podem proporcionar-li?

Planxes de panell

Els panells de composite o sandwich són plaques d’alumini que creen una estructura formada per una placa central de polietilè i dues planxes d’alumini que li recobreixin, a manera de sandwich.

A Santiga Color pintem panells de composite, façanes i rètols per extintors, amb pintures elàstiques, especialment dissenyades pel fresat i plegat del procés industrial.

En pintura industrial a Mollet, podem realitzar serveis específics de recobriments en mobiliari metàl·lic, amb pintura específica contra l’oxidació. Treballem el pintat i emprimació d’alta gamma, resistent al desgast diari, en instal·lacions públiques de parcs, carrers, jardins, etc.

Solucions de pintura
adaptades a cada superfície

Situats a Santa Perpètua de Mogoda, també realitzem la pintura industrial a Mollet amb servei auxiliar per les empreses d’obres i reformes. Que busquen les empreses de construcció en servei de pintura?

Resultats duradors i eficaces
Qualitat d’acabats en tot tipus de superfícies
Servei ràpid i amb totes les garanties
Pintures adaptades, varietat de colors i estils
Rematería variada: cantonades, coronacions...

Treballem la pintura industrial a Mollet i en tot el Vallès Occidental

Vols un pressupost?

Demana-ho sense compromís